Tevi din PVC si placi din policarbonat – materiale flexibile si rezistente pentru constructii moderne

Tevile din PVC si placile din policarbonat sunt produse ale tehnologiei moderne care ofera servicii durabile pentru constructiile de astazi. Tevile din PVC sunt o alegere foarte buna atunci cand vrei sa te asiguri ca vei beneficia de un sistem eficient si rezistent pentru canalizarea exterioara a casei.

Deschide Galeria

Iata cateva beneficii ale acestor tipuri de tevi prin care au inlocuit cu succes multe dintre materialele traditionale:

Sunt foarte usoare

Materialul din care sunt realizate tevile din PVC ofera un imens avantaj fata de cele conventionale. Pot fi transportate foarte usor si sunt mai rezistente in cazul unor distrugeri mecanice. Sunt, de asemenea, usor de inlocuit si necesita un efort mai mic la instalare.

Sunt flexibile

Capacitatea de a se flexa atunci cand prea multa greutate este pusa pe ele, face din materialul acestor tevi un mare avantaj in utilizarea lor pentru uz industrial. Elasticitatea le face potrivite pentru soluri predispuse la miscari sau vibratii pentru ca absorb cu usurinta undele.

Rezistenta la foc

Tavile din PVC nu iau foc cu usurinta si nu intretin focul in absenta unei flacari deschise. Temperatura necesara pentru a le incendia este de 450°C.

Placile din policarbonat folosite cu succes in constructia acoperisurilor sunt realizate dintr-un tip special de polimer termoplastic. Policarbonatul este folosit in general pentru case ecologice datorita faptului ca placile sunt usoare si foarte flexibile. Alte beneficii contribuie de asemenea la decizia de a folosi acest material pentru locuinta ta.

Costurile sunt minimizate

Placile din policarbonat sunt considerabil mai ieftine si mai usoare decat sticla. Greutatea redusa le face mult mai usor de instalat si te vor ajuta sa economisesti timp. In acest fel, costurile materialelor si al instalarii sunt in totalitate reduse. 

Flexibilitate ridicata

Policarbonatul este un material mai flexibil decat lemnul, sticla sau metalul. In plus, poate fi tencuit in diferite forme: poti construi cu ajutorul acestori placi un iglu sau orice alta forma crezi ca ti se potriveste in gradina. Flexibilitatea il face potrivit pentru proiectele creative de design.

Grad ridicat de transparenta

Placile din policarbonat transmit mai multa lumina in comparatie cu alte materiale folosite in cazul caselor ecologice. O placa cu grosimea de 6mm va transmite aproximativ 85% din lumina care trece prin ea. De asemenea, in cazul unui accident nefericit, fragmentele de policarbonat nu sunt atat de periculoase precum cioburile din sticla. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole