The Harp Irish Pub – Ambianta irlandeza in mijlocul Bucurestiului

Ne aflam in toiul verii si in incercarea noastra de a desena o harta a teraselor din Bucuresti unde ne putem petrece zilele de vara am poposit in Piata Unirii la The Harp Irish Pub. Acest local a fost gandit ca un loc de intalnire pentru gurmanzi, unde seara acestia pot se cineze la lumina lumanarii intr-o ambianta foarte lejera cu muzica discreta pe fundal.  

Deschide Galeria

Din 2012 Irish pub-ul a fost preluat de catre noii proprietari, acestia cautand sa ii dea localului o infatisare mult mai eleganta si mai autentica. Pe langa preparatele irlandeze care se gatesc aici (placinte, carne de vita irlandeza cu Guinness si fish&chips), pub-ul propune o calatorie intr-o lume culinara eclectica (burgeri, coaste de porc, carnati, paste si salate) unde copios si savuros sunt cuvintele de ordine.

Pentru decor s-a folosit lemnul masiv, atat pentru piesele de mobilier cat si pentru placarea tavanului, iar pentru canapele si scaunele din interior a fost aleasa o piele inchisa la culoare care ofera amenajari un aer sobru si elegant.

Pentru decorarea peretilor s-au ales cu grija niste tablouri si postere cu citate irlandeze, iar din loc in loc pub-ul este intesat cu obiecte din lemn sau fier.

Parterul si etajul Irish pub-ului au o suprafata de 200 de metri matrati, cu o capacitate de 110 de locuri, iar terasa are 110 de metri patrati si poate gazdui pana la 100 de persoane. Pub-ul se afla momentan in extindere, din septembrie i se vor mai adauga interiorului inca 350 de metri patrati plus o noua terasa de aproximativ 100 de metri patrati.

The Harp Irish Pub este vizitat de oameni de toate varstele. De la tineri pusi pe terminat bere dupa bere, la oameni de afaceri, corporatisti gurmanzi, expati si turisti veseli.

Din toamna pana la inceputul verii, muzica live este asigurata cateva zile pe saptamana de trupe locale, iar miercurea si vinerea ii sunt alocate magicianului Andrei Girjob.

Evenimentele fotbalistice importante ale anului sunt marcate cu difuzari live ale meciurilor si stropite cu bere din belsug. Aici, ziua Sfantului Patrick este sarbatorita cu strictete, iar in fiecare an The Harp participa la evenimentul Saptamana Restaurantelor, eveniment in cadrul caruia preparatele au preturi speciale. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole