The Harp Irish Pub – Ambianta irlandeza in mijlocul Bucurestiului

Pe langa preparatele irlandeze care se gatesc aici (placinte, carne de vita irlandeza cu Guinness si fish&chips), pub-ul propune o calatorie intr-o lume culinara eclectica (burgeri, coaste de porc, carnati, paste si salate) unde copios si savuros sunt cuvintele de ordine.
Pentru decor s-a folosit lemnul masiv, atat pentru piesele de mobilier cat si pentru placarea tavanului, iar pentru canapele si scaunele din interior a fost aleasa o piele inchisala culoare care ofera amenajari un aer sobru si elegant.
Pentru decorarea peretilor s-au ales cu grija niste tablouri si postere cu citate irlandeze, iar din loc in loc pub-ul este intesat cu obiecte din lemn sau fier.
Evenimentele fotbalistice importante ale anului sunt marcate cu difuzari live ale meciurilor si stropite cu bere din belsug. Aici ziua Sfantului Patrick este sarbatorita cu strictete, iar in fiecare an The Harp participa la evenimentul Saptamana Restaurantelor, eveniment in cadrul caruia preparatele au preturi speciale.
Parterul si etajul Irish pub-ului au o suprafata de 200 de metri matrati, cu o capacitate de 110 de locuri, iar terasa are 110 de metri patrati si poate gazdui pana la 100 de persoane. Pub-ul se afla momentan in extindere, din septembrie i se vor ma adauga interiorului inca 350 de metri patrati plus o noua terasa de aproximativ 100 de metri patrati.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole