TIMON – targul imobiliar national in acest weekend in Piata Constitutiei din Bucuresti

In acest weekend, in Piata Constitutiei din Bucuresti se desfasoara TIMON – Targul Imobiliar National. Participa peste 100 de companii imobiliare –  dezvoltatori, agentii, brokeri, companii de consultanta.

Deschide Galeria

“Peste 10.000 de locuinţe noi şi vechi, apartamente şi vile finalizate sau în curs de livrare sunt scoase la vânzare la ediţia din această toamnă a Târgului Imobiliar Naţional-tIMOn, cu preţuri de la 22.000 euro pentru o garsonieră în Şoseaua Olteniţei până la 950.000 euro în Primăverii.

Peste 200 de ansambluri rezidenţiale vor fi promovate la expoziţie, cele mai multe situate în zone centrale şi semicentrale, dar şi periferice din Bucureşti, precum şi din afara Capitalei, inclusiv la malul mării.

Apartamentele cu două camere vor fi scoase la vânzare cu sume începând de la 33.000 de euro (tot în sectorul 4), în timp ce preţul minim pentru locuinţele cu trei camere va fi de 52.000 de euro. În cealaltă extremă, cea mai scumpă locuinţă din târg se afla pe Bulevardul Primăverii, are 16 camere şi costă 950.000 euro.

Faţă de ediţia din primăvară a tIMOn organizatorii apreciază că preţurile minime la care sunt scoase la vânzare locuinţele din Bucureşti au crescut uşor şi de asemenea se remarcă o prezenţă mai activă a dezvoltatorilor cu proiecte de mici dimensiuni, de până în 200 de unităţi.

Reducerile de preţ şi diversele facilităţi oferite de dezvoltatori sunt şi în acest an un motor principal în atragerea cumpărătorilor. Dezvoltatorii propun în acest sens reduceri de preţuri pe parcursul expoziţiei care depăşesc 10% din preţul de listare.”

Mai multe informatii despre editia din aceasta toamna a TIMON, veti gasi aici.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole