Tiny Project, casuta pe roti

Casuta pe roti denumita Tiny Project este cea mai noua lucrare a web designerului Alek Lisefski. El a proiectat fiecare centimetru patrat al acestei mici casute si tot el a si construit-o. S-a ocupat de proiect in timpul liber ramas dupa serviciu si in weekend-uri, pe perioada calduroasa a anului, cand vremea i-a permis acest lucru.

Deschide Galeria

Casa are un design modern, are 10 ferestre si o usa din sticla prin care patrunde multa lumina naturala. Este dotata cu cele mai moderne electrocasnice si are montat un sistem de incalzire pe gaz.

Ca si decor interior predomina culoarea naturala data de cheresteaua de pin, atat tavanul, podeaua cat si parti din pereti sunt construite din acest tip de lemn.

Citeste si Rulote Mini Cooper pentru camping

Desi spatiul dinauntru este foarte mic toate elementele sunt cat se poate de functionale si nu dau senzatia de supraincarcare. Pentru a functiona cum trebuie nu are nevoie decat de un prelungitor pentru curent si un furtun pentru apa.

Aceasta veritabila casuta pe roti are pe langa mica zona de living, o bucatarie, o baie si un dormitor. Pare casuta ideala in care sa iti petreci zilele de concediu, in special daca va place sa stati la tara.

Tiny Project poate fi un model dupa care sa se inspire cei care iubesc statul in natura si iesirile in aer liber.

Citeste si Rulota evantai, ideala pentru iesirile in natura

Sursa foto refurbished-ideas.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole