fbpx

Tocatorul de resturi menajere – dispozitivul care ne face viata mai usoara

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Fara doar si poate tocatorul de resturi menajere este un dispozitiv indispensabil oricarei bucatarii moderne. Resturile de mancare variaza intre 10 si 20% din gunoiul menajer, in acest caz tocatorul este o alternativa eco-friendly in conditiile in care expansiunea deseurilor alimentare reprezinta in continuare o problema la care se cauta solutii.

Deschide Galeria

Acest echipament se monteaza sub masca de protectie a chiuvetei de la bucatarie. Dispozitivul este atasat sistemului de scurgere iar odata cu apa resturile alimentare sunt toacate apoi eliminate. Pur si simplu porniti apa rece, puneti deseurile alimentare in chiuveta si impingeti-le catre gura de scurgere. Astfel nu mai veti fi nevoiti sa duceti gunoiul atat de des din cauza mirosului.

Tocatorul de resturi va poate asigura si o oarecare comoditate. Daca aveti o chiuveta in care au ramas dupa spalarea vaselor unele resturi alimentare: cartofi copti sa zicem, resturi de carne, coji de pepene sau alte produse pe care vreti sa le aruncati, nu trebuie decat sa impingeti si sa indesati aceste ramasite pe orificiul de scurgere iar acestea vor fi tocate si evacuate. Tocatorul macina aproape toate deseurile alimentare, inclusiv oasele si cojile de nuci asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti putea scapa de aceste resturi.

Un alt avantaj al tocatorului este ca reduce cantitate de gunoi, asta inseamna ca mai putin gunoi va fi depozitat la groapa de gunoi, acest lucru rezolvand partial problema gropilor de gunoi care se umplu tot mai repede odata cu cresterea numarului de locuitori de la orase.

Tocatorul de resturi poate avea si niste optiuni de operare in linistite. Asta inseamna ca si in cazul in care acesta toaca niste oase, sa zicem, zgomotul produs nu este suficient de tare pentru a deranja pe cineva aflat intr-o camera alaturata, sau sa deranjeze chiar persoana de la chiuveta care foloseste tocatorul.

Mirosurile neplacute care pot sa apara dupa un anumit timp pot fi indepartare macinanad una sau doua pungi cu cuburi de gheata sau doua lamai taiate bucatele.

Pretul unui tocator poate incepe de la 900 de lei, desi poate sa vi se para cam scump ganditi-va de cate probleme va poate scuti, in timp, acest dispozitiv. 

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Amenajare glam cu influente scandinave pentru un apartament de 3 camere din Constanta

Povestea de astazi este a unui apartament de trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...

Centrală termică pe gaz sau termoșemineu – ce tip de încălzire să alegi?

În ziua de astăzi, alegerea unei soluții de încălzire...