Tonuri de gri intr-o amenajare de 45 metri patrati

O amenajare colorata ne atrage intotdeauna privirea. Accentele vesele de galben sau tonurile linistitoare de albastru se pot imbina armonios si transforma un spatiu, fie el si de mici dimensiuni precum in cazul acestui apartament de 45 metri patrati. Haideti sa aflam mai multe detalii.

Deschide Galeria

Desi specialistii recomanda culori deschise pentru spatiile mici, iata ca, in acest apartament griul este nuanta de baza a amenajarii. Tonurile variaza de la tonuri mai deschise pana la cele mai inchise. Tusele de galben si albastru, precum si bejurile completeaza paleta cromatica a decorului.

Apartamentul este unul tip studio, cu o camera principala impartita in functiunile necesare unui locuit confortabil. Folosind o abordare creativa, designerii au reusit sa contureze si o zona de dormit. Au creat o partitie sub forma unui perete cu rafturi deschise delimitand astfel dormitorul de restul spatiului. In plus, rafturile deschise lasa lumina naturala sa patrunda, pastrand un nivel optim de luminozitate.

De cealalta parte a acestui perete, a fost amenajata o zona de living, canapeaua avand rolul de a delimita bucataria de spatiul livingului. Mobilarea este simpla, minimala. Pe langa rafturile ce compun un corp de biblioteca, exista si o consola pentru televizor, masute de cafea suprapuse, dar si un spatiu pentru un birou. Decoratiunile completeaza decorul si ii confera personalitate prin jocul cromatic al galbenului cu griul si albastrul. Spatiul este echilibrat si armonios conturat.

Nici capitolul depozitare nu a fost neglijat. Intr-o nisa din zona de dormit a fost amenajat un dressing cu usi glisante, iar in hol, un spatiu similar a fost gandit imediat langa usa de la intrare.

Bucataria este compacta, liniar dispusa, cu electrocasnice incorporate. Combinatia de gri si galben este reluata si aici la nivelul dulapurilor. Culorile sunt excelent dozate astfel incat sa nu sufoce spatiul sau sa-l inchida excesiv. Executia detaliilor este impecabila, iar amenajarea inspira o eleganta discreta.

Proiect: Bonhome Design

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole