Tonuri de pastel intr-o amenajare de 81 mp

Iubitori ai stilului scandinav, acest cuplu si-a dorit ca amenajarea apartamentului lor sa fie construita in spiritul unor astfel de interioare. Desi misiunea parea simpla, au realizat ca lucrurile pot fi mai complicate decat si-au imaginat si au hotarat sa apeleze la ajutorul Justynei de la Zaza Studio.

Deschide Galeria

Suprafata de 81 metri patrati a fost astfel gandita in spirit nordic, cu ambient luminos si aerisit, cu multa lumina naturala (un avantaj al dispunerii apartamentului), dar cu tonuri vesele de pasteluri. Cei doi nu si-au dorit nimic complicat, ci doar un spatiu intim, confortabil si primitor, cu functiunile clasice, incluzand si un birou.

Spatiul de zi cuprinde livingul si bucatarie ce formeaza un tot unitar in ansamblul acestei zone. Legatura dintre ele o face locul de luat masa, amenajat placut la fereastra. Bucataria este mica, cuplul fiind deseori plecat. Desi gatesc rar, si-au dorit o amenajare functionala, cu spatii de depozitare si o zona de bar. Justyna le-a propus o abordare compacta, unitara, cu o imbinare de alb si furnir natur, iar intre corpuri placi de faianta de un albastru foarte placut (azul se numeste mai exact nuanta). O culoare foarte asemanatoare vom gasi si la doua scaune din zona mesei – un mod discret de a imprima coerenta decorului, oferind un motiv cromatic care face legatura intre cele doua zone cu numitor comun.

In contrast, pentru partea de living, s-a optat pentru o canapea roz pastel si un tablou supradimensionat care preia din nuantele incaperii.

Pentru dormitor s-a folosit tematica naturii redata prin acel tapet clasic cu copaci, motiv recurent in amenajarile scandinave. Cele doua noptiere completeaza tematica prin materialul folosit, acelasi lemn natur, foarte asemanator cu textura parchetului. Scaunul galben este o pata de culoare binevenita in acest decor preponderent alb si bej.

Cea de-a treia camera a fost gandita ca birou, in aceeasi linie minimala nordica. Nuantele lemnului predomina si aici. Aceleasi texturi le vom gasi si in baia elegant amenajata.

Daca iubesti pastelurile si interioarele aerisite, in spirit nordic, atunci aceasta amenajare va fi cu siguranta pe placul tau. Acorda atentie si detaliilor decorative din fiecare zona in parte!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole