Tonuri neutre dar calduroase – Amenajare apartament 2 camere

Povestea unei amenajari minimaliste, in tonuri neutre, gandita pentru un cuplu tanar cu un stil de viata aglomerat, a pornit din dorinta unor rezolvari practice ale spatiului existent.


Deschide Galeria

Apartamentul de doua camere este situat in centrul orasului Oradea, intr-o cladire rezidentiala noua.

Avand dimensiuni reduse, in bucatarie au fost create multe spatii de depozitare pentru a profita la maxim de spatiu. Inclusiv spatiul de sub fereastra a fost integrat in corpuri de mobiler, incluzand caloriferul.

Zona comuna de dining si living este aerisita, cu cateva piese demobilier care confera personalitate spatiului. Accentele de galben si verde ale materialelor textile contrasteaza cu tonurile neutre si confera dinamism spatiului.

Chenarele de lemn natur ale pieselor de mobilier adauga o nota de caldura intregului spatiu.

In hol a fost organizat suficient spatiu de depozitare. Mobilierul realizat la comanda este inalt pana in plafon, profitand de fiecare centimetru patrat disponibil. Manerele inalte, elegante creeaza un ritm armonios de-a lungul holului.

Pentru amenajarea bailor au fost abordate doua concepte diferite, la poluri opuse din punct de vedere cromatic. Astfel, baia din dormitorul matrimonial prezinta tonuri deschise, neutre iar baia mica a fost finisata in tonuri mai inchise, contrastante.

Conceptul intregii amenajari are la baza nevoia de a pune accent pe aspectul practic si functional pentru a obtine un spatiu echilibrat.

Astfel, au optat pentru o paleta cromatica neutra pentru finisarea peretilor si culorile mobilierului realizat la comanda. Treptat, au adaugat pete de culoare prin accesorii.

Echipa Davidsign ne recomanda sa nu ne fie teama sa exploram diverse optiuni si sa asortam accesoriile intr-o amenajare. “Daca vreti sa le inlocuiti, in timp o puteti face foarte usor si, in plus, puteti schimba atmosfera ori de cate ori doriti, doar inversand pernele, de exemplu.”

Designeri: Davidsign

Fotograf: Andreea Iancu

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...