Tonuri neutre intr-o amenajare eleganta de doua camere

Iti propunem astazi amenajarea unui apartament de doua camere, care s-a dorit a fi una moderna, cu un open space si bucatarie minimalista. Atentia pentru detalii si selectia unor finisaje de calitate a fost un alt criteriu important pentru beneficiar.


Deschide Galeria

Astfel, a fost conturata o zona de zi unitara, cu cele doua functiuni de baza, living si bucatarie, cu un loc pentru luat masa ce face o trecere subtila intre ele.

Vei remarca ca bucataria este atipica prin prisma designului ei. Lipsesc dulapurile din partea superioara, locul lor fiind preluat de un tablou supradimensionat. Apoi, designul simplu, liniar al corpurilor existente seamana cu cel al pieselor care compun zona de living. Si cromatica induce aceasta asemanare.

Desi minimalista, aceasta bucatarie include toate zonele necesare tipice, inclusiv depozitarea. Lipseste hota, sursa de aerisire fiind instalata in partea superioara, in dreptul plitei. Cu siguranta, aceasta zona va fi putin folosita, prin prisma configuratiei si a finisajelor integrate.

Predomina culori neutre, bejuri, marouri si griuri discrete. Camera de zi primeste multa lumina naturala, cromatica folosita sporind senzatia de spatialitate. Pentru a nu agresa spatiul cu prea mult mobilier, partea de living este redata prin piese de inaltime medie, corpurile de biblioteca fiind singurele asezate pe inaltime. Accesoriile si decoratiunile completeaza acest tablou intr-un mod elegant si rafinat.

O atentie deosebita a fost acordata si iluminatului artificial – vezi diferitele corpuri de iluminat pozitionate pentru a asigura o lumina optima in fiecare zona in parte. Baia exceleaza la acest capitol.

Pentru amenajarea dormitorului, descrierea a urmarit confortul si relaxarea. Designerul a mizat pe imbinari de texturi variate care sporesc starea de bine din camera. Tablia tapitata a patului, tapetul cu un imprimeu discret, draperiile lungi sau perdelele in stil roman. Tonurile placute sunt potrivite unui astfel de spatiu destinat odihnei.

Speram sa te inspire aceasta amenajare si sa te ajute sa-ti conturezi mai bine stilul pe care iti doresti sa-l abordezi pentru propria locuinta!

Proiect: TS Design Studio

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...