Top 10 piese de mobilier utile pentru un hol de dimensiuni mici

Pentru un hol cu dimensiuni reduse, este esențial să alegi piese de mobilier care să maximizeze spațiul disponibil și să ofere funcționalitate.

Iată o listă cu top 10 piese de mobilier utile pentru un astfel de hol:

  1. Comodă sau consolă subțire: O comodă sau o consolă subțire poate oferi spațiu suplimentar de depozitare pentru chei, corespondență sau alte obiecte, fără a ocupa mult spațiu în hol.
  2. Rafturi de perete: Montarea unor rafturi pe perete poate crea spațiu suplimentar de depozitare pentru obiecte decorative, cărți sau chiar pantofi, fără a ocupa spațiul de la sol.
  3. Bancă cu depozitare: O bancă cu spațiu de depozitare sub scaun este o soluție excelentă pentru un hol mic. Poți să-ți depozitezi pantofii sau alte obiecte înăuntru și să ai un loc comod pentru a te încălța sau dezbrăca.
  4. Oglinzi: Oglinzile pot face un hol mic să pară mai mare și pot adăuga lumină și strălucire. De asemenea, sunt utile pentru ultimele verificări înainte de a pleca de acasă.
  5. Suport pentru umbrele: Un suport pentru umbrele este o alegere practică într-un hol mic. Poate păstra umbrelele curate și organizate.
  6.  Cuiere de perete: Cuierele de perete pot fi montate pe perete pentru a agăța jachete, căciuli sau alte articole de îmbrăcăminte. Acestea economisesc spațiu și mențin holul ordonat.
  7. Polițe pentru pantofi: Polițe speciale pentru pantofi pot fi montate pe perete sau se pot pune sub o bancă. Acestea ajută la organizarea pantofilor și pot economisi spațiu în dulap.
  8. Masă extensibilă pentru chei și corespondență: O masă mică extensibilă, amplasată în apropierea ușii de intrare, poate fi folosită pentru a lăsa cheile, corespondența și alte obiecte de zi cu zi.
  9. Taburete pliabile: Taburetele pliabile sunt utile pentru a servi ca loc suplimentar atunci când ai nevoie și pot fi pliate și depozitate atunci când nu sunt în uz.
  10. Covor mic: Un covor mic poate adăuga un aspect plăcut și poate delimita spațiul într-un mod atractiv, fără a ocupa prea mult spațiu.

Alegerea acestor piese de mobilier poate face un hol de dimensiuni mici mai funcțional și organizat, fără a-l aglomera. Este important să optimizezi fiecare centimetru din spațiul disponibil și să alegi piese de mobilier care se potrivesc cu stilul și nevoile tale.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole