Top 10 tendințe de amenajare a unei băi mici în primăvara anului 2024

Plănuiți să vă amenajați baia anul viitor? Nu știți exact de stil să alegeți pentru baia mică? Nicio problemă. Vă punem noi la curent cu câteva tendințe din primăvara anului viitor.

Iată top 10 tendințe de amenajare a unei băi mici pentru primăvara anului 2024:

Utilizarea culorilor deschise:

Optați pentru culori deschise și luminoase, cum ar fi albul, bejul sau griul deschis, pentru a face baia să pară mai spațioasă și mai luminoasă.

Utilizarea oglinzilor mari:

Oglinzile mari pot face ca baia să pară mai mare și să reflecte mai multă lumină. Puteți opta pentru o oglindă mare deasupra chiuvetei sau pentru oglinzi pe întreaga lungime a peretelui.

Dulapuri suspendate:

Dulapurile suspendate economisesc spațiu pe podea și fac baia să pară mai curată și mai organizată.

Cabină de duș în loc de cadă:

Dacă spațiul este limitat, o cabină de duș în loc de cadă poate economisi mult spațiu și poate face baia să pară mai aerisită.

Utilizarea gresiei și a faianței de dimensiuni mari:

Folosiți gresie și faianță de dimensiuni mari pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare.

Amenajare minimalistă:

Evitați supraîncărcarea băii cu obiecte și decoruri inutile. Un aspect minimalist poate face baia să pară mai spațioasă.

Depozitare inteligentă:

Utilizați soluții de depozitare inteligente, cum ar fi rafturile încorporate în perete sau dulapurile cu uși glisante, pentru a maximiza spațiul disponibil.

Iluminat eficient:

Asigurați-vă că există corpuri de iluminat adecvate în baie. Spoturile sau luminile LED pot adăuga un aspect modern și pot face baia să pară mai primitoare.

Plante de interior:

Adăugați câteva plante de interior în baie pentru a crea un mediu mai plăcut și pentru a purifica aerul.

Detalii de design personalizate:

Adăugați elemente de design personalizate, cum ar fi mozaicuri artistice, tablouri sau obiecte decorative, pentru a da personalitate spațiului.

Amenajarea unei băi mici poate fi un proces creativ și foarte palpitant. Cu puțin efort, puteți transforma acest spațiu într-un loc confortabil și plăcut.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole