Top 10 tendințe privind mobilier pentru un living open space

Designul interior pentru un living open space se schimbă și evoluează în funcție de tendințele actuale.

Iată o listă cu 10 tendințe populare în ceea ce privește mobilierul pentru un living:

  1. Mobilier modular: Mobilierul modular și ajustabil este ideal pentru un living open space, deoarece îți permite să transformi spațiul în funcție de nevoi. Poți reconfigura canapeaua sau mesele pentru a crea diverse zone funcționale.
  2. Canapele tip L sau canapele modulare: Aceste tipuri de canapele sunt ideale pentru a defini zona de living open space. Ele pot oferi mai multe locuri pentru a te relaxa și pot fi personalizate în funcție de spațiul disponibil.
  3. Mobilier multifuncțional: Pentru a maximiza spațiul, alege mobilier care servește mai multe scopuri, cum ar fi mese extensibile, unități de depozitare înalte sau canapele extensibile cu spațiu de depozitare.
  4. Bucătării deschise: În livingurile open space, bucătăriile deschise sunt o tendință populară. Mobila de bucătărie cu un design modern și electrocasnicele integrate pot ajuta la crearea unui aspect fluid și integrat în întregul spațiu.
  5. Utilizarea lemnului și a metalelor: Lemnul natural și metalele, cum ar fi oțelul inoxidabil sau fierul forjat, sunt materiale populare pentru mobilier și decorațiuni în livingurile open space. Acestea adaugă textură și calitate spațiului.
  6. Culori neutre: Culorile neutre, cum ar fi alb, gri, și bej, sunt populare pentru livingurile open space, deoarece creează o bază neutră care poate fi completată cu accesorii colorate sau accent.
  7. Lumina naturală: Maximizarea luminii naturale este o prioritate în livingurile open space. Folosește draperii transparente sau nu folosi deloc draperii pentru a permite luminii să pătrundă în cameră.
  8. Plante și vegetație: Plantele de interior dau viață și prospețime spațiilor deschise.  Plante sunt elemente naturale atractive de decor.
  9. Mobilier în stil minimalist: Un aspect minimalist cu linii curate și puține ornamente este potrivit pentru livingurile open space. Eliminarea excesului de mobilier și de obiecte decorative poate face spațiul să pară mai mare și mai organizat.
  10. Elemente personalizate: Pentru un design cu adevărat unic, poți alege să adaugi elemente personalizate sau obiecte de artă care reflectă personalitatea și stilul tău.

Este important să alegi mobilierul și decorațiunile care să se potrivească cu nevoile tale și să creeze un spațiu care să te facă să te simți bine. În plus, este întotdeauna o idee bună să consulți un designer de interior pentru a obține sfaturi și sugestii personalizate în funcție de spațiul tău specific.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole