Top 15 tipuri de faianță ideale într-o baie mică și pătrată

Atunci când alegi faianța pentru o baie mică și pătrată, este important să optezi pentru materiale și modele care să creeze iluzia de spațiu și să ofere un aspect plăcut.

Iată 15 tipuri de faianță ideale pentru o astfel de baie:

 1. Faianță cu model mic: Modelul mici, precum mozaicul sau plăcile cu modele subtile, pot crea o iluzie de spațiu și pot adăuga textură.
 2. Faianță lucioasă: Faianța cu finisaj lucios reflectă lumina, ceea ce face ca baia să pară mai luminoasă și mai mare.
 3. Plăci de dimensiuni mari: Plăcile mari pot crea o senzație de continuitate, eliminând aparentele limite ale spațiului mic.
 4. Faianță în culori deschise: Culorile deschise, precum alb, crem sau pastel, oferă o senzație de lumină și spațiu.
 5. Mozaic pentru accent: Utilizarea mozaicului pentru a crea detalii sau accentua anumite zone poate adăuga interes vizual fără a îngreuna aspectul general.
 6. Faianță imitând piatra naturală: Faianța care imită piatra naturală poate oferi un aspect elegant și spațios, fără a adăuga greutate vizuală.
 7. Plăci verticale: Montarea plăcilor în direcție verticală poate crea iluzia unui tavan mai înalt.
 8. Plăci hexagonale: Plăcile hexagonale adaugă un element interesant și pot fi dispuse în diverse modele pentru a adăuga personalitate.
 9. Faianță cu model de solzi de pește: Modelele în formă de solzi de pește pot oferi un aspect sofisticat și pot contribui la crearea unui spațiu unic.
 10. Faianță cu modelul de dungi orizontale: Dungile orizontale pot oferi o senzație de lățime și pot face ca baia să pară mai spațioasă.
 11. Faianță cu modele grafice: Modelele grafice sau abstracte pot da unicitate și pot atrage atenția fără a domina spațiul mic.
 12. Faianță în culori contrastante: Contrastele de culori pot crea un efect vizual interesant și pot evidenția anumite zone.
 13. Plăci cu efect 3D: Plăcile care creează un efect 3D pot adăuga adâncime și dimensiune spațiului.
 14. Faianță cu finisaj mat: Faianța mată poate crea o senzație de textură și poate contribui la evitarea reflectării excesive a luminii.
 15. Faianță cu modelul de chevron: Plăcile dispuse în modelul de chevron pot oferi un aspect modern și pot atrage atenția către direcția spațiului.

Alegerea faianței potrivite depinde de preferințele personale, dar este important să ții cont de caracteristicile specifice ale băii mici și pătrate pentru a obține cel mai bun rezultat vizual și funcțional.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole