Top 5 arbori potriviți pentru interior care pot schimba aspectul casei tale

Plantele pot da viață și culoare oricărei casă și pot fi, de asemenea, foarte benefice pentru sănătatea dumneavoastră.

Iată 5 arbori de interior care pot schimba aspectul casei dumneavoastră:

Ficus lyrata (Smochin lira):

Acest copac tropical este cunoscut pentru frunzele sale mari, în formă de vioară, care pot crește până la 30 de centimetri în lungime. Este o plantă relativ adaptabilă care poate tolera o gamă largă de condiții de lumină și apă.

Monstera deliciosa (Monstera):

Această viță-de-vie tropicală este cunoscută pentru frunzele sale mari, perforate, care pot crește până la 60 de centimetri în lățime. Este o plantă relativ ușor de întreținut care preferă lumina indirectă strălucitoare și udarea regulată.

 

Zanzibar Gem (Zamioculcas zamiifolia):

Această plantă rezistentă la secetă este cunoscută pentru frunzele sale lucioase, verzi închis, care pot crește până la 60 de centimetri înălțime. Este o alegere excelentă pentru casele cu lumină scăzută, deoarece poate supraviețui cu puțină apă.

Smochin cauciuc (Ficus elastica):

Această plantă tropicală este cunoscută pentru frunzele sale mari, lucioase, care pot crește până la 30 de centimetri în lungime. Este o plantă relativ adaptabilă care gamă largă de condiții legate de lumină și apă.

Palmier Areca (Dypsis lutescens):

Acest palmier tropical este cunoscut pentru frunzele sale delicate, penate, care pot crește până la 2 metri înălțime. Este o plantă relativ ușor de întreținut care preferă lumina indirectă și udatul regulat.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele tipuri de arbori de interior care pot schimba aspectul casei. Când alegeți o plantă, este important să luați în considerare cantitatea de lumină naturală existentă în casă pe parcursul zilei, cât timp puteți acorda îngrijirii plantelor și preferințele dumneavoastră personale.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole