Top 6 idei simple și rapide de amenajare a băii de serviciu de acasă

Baia de serviciu, fie că este mică sau mare, are un rol important în confortul casei.

Iată 6 idei simple și rapide pentru a o amenaja cu stil:

 Utilizarea spațiului vertical:

Instalați rafturi sau dulapuri suspendate pentru a profita de pereți și a câștiga spațiu de stocare. Optați pentru o oglindă mare care va mări vizual spațiul.

 Alegeți o paletă de culori luminoase:

Culorile deschise, cum ar fi albul, crem, bleu deschis, vor face baia să pară mai spațioasă și mai luminoasă. Puteți adăuga accente de culoare prin accesorii, cum ar fi prosoape sau covoare.

 Optați pentru corpuri sanitare compacte:

Alegeți un vas de toaletă suspendat sau un bideu cu montaj pe perete pentru a economisi spațiu pe podea. Instalați o chiuvetă mică, cu un dulap încorporat, pentru a optimiza spațiul.

 Decorați cu plante verzi:

Plantele dau un plus de prospețime și viață spațiului. Alegeți plante care se potrivesc umidității din baie, cum ar fi ferigile sau orhideele.

Folosiți accesorii practice și decorative:

Un coș de rufe frumos va ascunde rufele murdare. Un suport pentru prosoape va menține baia curată și ordonată. Un distribuitor de săpun lichid va adăuga o notă de eleganță.

Optați o sursă de iluminat potrivită:

O sursă de iluminat potrivită este esențială pentru o baie funcțională. Instalați o lumină centrală puternică și lumini suplimentare deasupra chiuvetei și oglinzii.

Sfat util!

Folosiți un difuzor de uleiuri esențiale sau lumânări parfumate pentru un miros plăcut. Personalizați spațiul cu fotografii sau tablouri mici.

Cu puțină creativitate și ingeniozitate, puteți transforma baia de serviciu într-un spațiu practic, elegant și confortabil.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole