Top 6 soluții de depozitare exterioare, ideale într-o curte mică

Lăzi de depozitare: Lăzile de depozitare exterioare sunt o soluție versatilă și accesibilă pentru a depozita o varietate de articole, de la unelte de grădinărit la perne pentru terasă. Alegeți lăzi din materiale rezistente la intemperii, precum lemn tratat, plastic sau metal.

Dulapuri de grădină: Dulapurile de grădină oferă o soluție mai organizată pentru depozitarea uneltelor și echipamentelor. Alegeți dulapuri cu rafturi, sertare și cârlige pentru a vă maximiza spațiul de depozitare.

Bănci cu depozitare: Băncile cu depozitare combină funcționalitatea cu estetica, oferind un loc perfect pentru a sta și a depozita perne, pături sau jucării. Alegeți bănci din materiale rezistente la intemperii, cu spațiu de depozitare încorporat sub scaun.

Suporturi de biciclete: Suporturile de biciclete sunt o modalitate eficientă de a depozita bicicletele, economisind spațiu prețios în curte. Alegeți suporturi de perete sau modele independente, care pot fi fixate în pământ.

Căsuțe de grădină: Căsuțele de grădină oferă o soluție spațioasă pentru depozitarea articolelor voluminoase, cum ar fi biciclete, mașini de tuns iarba sau mobilier de grădină. Alegeți căsuțe din materiale durabile, cu acoperiș impermeabil.

Sfaturi suplimentare:

Alegeți soluții de depozitare care se potrivesc cu stilul curții dumneavoastră. Maximizați spațiul de depozitare folosind rafturi, sertare și cârlige. Alegeți materiale rezistente la intemperii pentru a vă proteja bunurile. Etichetați cutiile și rafturile pentru a vă organiza mai bine depozitarea.

Prin alegerea soluțiilor de depozitare potrivite, vă puteți organiza curtea mică și vă puteți bucura de mai mult spațiu liber.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole