fbpx

Trandafirul japonez galben – Kerria japonica

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

A venit sezonul primaverii, acesta fiind anotimpul in care natura reinvie, iar acest lucru poate fi foarte usor sesizabil prin plantele, florile si arborii de la tine din curte sau din gradina, acestia revenind la verdele din sezonul trecut, dupa un lung anotimp rece, in care pamantul a stat inghetat.

Deschide Galeria

Trandafirul japonez galben, sub denumirea Kerria japonica, in limba latina, este prezent in gradinile oamenilor de foarte mult timp, dar niciodata nu a primit aprecierea cuvenite, alte flori mai populare luandu-i fata cand a venit vorba de plantarea sau de vanzarea florilor comerciale.

O asemenea floare, usor de plantat la tine in gradina, este un plus excelent pentru intregul aspect exterior al casei si al curtii, iar acest lucru va fi remarcat in cel mai scurt timp de catre familia si prietenii care vin sa te viziteze.

Kerria japonica, trandafirul japonez galben, este o floare care poate creste usor la tine in gradina, fara a necesita o intretinere prea mare, aceasta ajungand la dimeniuni cuprinse intre 1-1,5 metri, iesind in evidenta prin galbenul puternic pe care il detine.

Trandafirul japonez galben nu are nevoie de conditii speciale pentru a creste in conditii optime, singurul lucru care ii prieste, dar nu este obligatoriu, este un sol cu o scurgere buna, care va ajuta radacinile sa isi ia apa necesara, fara a se pune problema fenomenului de baltire in zona unde este plantat.

Aceasta floare este printre putinele careia ii place la fel de mult soarele, cat si umbra, crescand foarte frumos in ambele situatii, oferind gradinii tale un aspect de invidiat.

Alege un loc la vedere din curtea ta si incearca sa plantezi acest tip de trandafiri pentru a crea o alee, un gard viu sau un aranjament floral cochet si original la tine in gradina. Este fara doar si poate una dintre cele mai eficiente solutii de implementat, mai ales daca iti doresti o gradina colorata, plina de flori parfumate.

Nu iti ramane decat sa alegi un loc potrivit si sa te apuci de plantat!

Sursa Foto: http://plant-quest.blogspot.ro

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...