Transforma-ti casa intr-o bijuterie arhitectonica cu tigla ceramica Brikston

 Cum configuram un acoperis astfel incat sa reflecte personalitatea noastra si, totodata, sa reziste  pentru generatiile viitoare? Cu solutiile ceramice pentru acoperis de la Brikston! Cu o gama diversa de produse, modele si culori vei realiza in mod cert un design pentru un acoperis care te defineste.

Deschide Galeria

De asemenea, tinand cont de faptul cane dorim o locuinta in care si copii nostri sa locuiasca in siguranta, este important sa alegem o tigla rezistenta. Ca dovada a durabilitatii sale, tigla Imerys vine cu o garantie de 30 de ani.

Un alt argument in alegerea tigleiceramiceImerys oferite de Brikston consta in faptul ca aceasta imbina traditia cu cele mai noi tehnologii, pentru a crea un produs din materie naturala, care satisface cerintele ridicate privind standardele de rezistenta, eficienta si design. Proprietatile tiglei Imerys au fost recunoscute pe plan mondial, fiind unul din cei mai importanti producatori de profil, premiati in repetate randuri pentru inovatie si design in cadrul expozitiei internationale Batimat.

Dupa ce am ales materialul din care vom construi acoperisul, urmatorul pas consta in alegerea unui model in ton cu stilul architectonic al casei. Tigla ceramica de la Brikston iti ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama vasta de modele, in functie de scopul utilizarii (constructie noua sau reconditionare) si accentul stilistic dorit (modern, clasic, rustic, istoric).

Daca iti doresti ca acoperisul tau sa fie o declaratie de rafinament stilistic, iti recomandam modelul Diamant al tiglei ceramiceImerys. Este produsul Brikston vedeta, fiind o tigla premium din punct de vedere al calitatii si al aspectului. Fiind deosebit de apreciat, modelul Diamant a castigat trofeul de aur pentru design in anul 2003 la Batimat. Aceasta deoarece designul versatil permite crearea de noi modele, care iti vor transformacasa intr-o bijuterie arhitecturala.

Din punct de vedere cromatic, modelul Diamant este disponibil in doua nuante: Argentique si  Flammé Rustique, care se asorteaza atatcu o fatada amenajata intr-o paleta de culori calde cat si in nuante reci. Si cum este un produs deosebit, tigla ceramica Diamant este disponibila si intr-o varianta transparenta, pe care o poti utiliza pentru a-ti crea o zona de iluminare in locuinta prin acoperis.

Beneficiile alegerii tiglei ceramice Diamant plaseaza produsul in categoria de top din punct de vedere al rezistentei la factorii externi. Astfel, proprietatile tiglei ceramice ofera rezistenta mecanica ridicata si o buna izolatie termica. In acest mod vei avea un confort termic prielnic si vei economisi  consumul de energie.

O alta caracteristica importanta a tiglei ceramice Imerys o constituie capacitatea acesteia de a proteja locuinta de infiltratiile de apa, fiind un bun izolator. Este important de precizat faptul ca, pentru a va bucura de toate beneficiile tiglei Brikston, trebuie sa respectati conditiile de punere in opera a produsului.

 In concluzie, daca iti doresti un acoperis care sa potenteze aspectul modern al casei si, in acelasi timp, sa iti ofere rezistenta la intemperii, modelul de tigla Diamant Imerys este varianta ideala. In cazul in care optezi insa pentru crearea unei atmosfere specifice unui alt stil arhitectural, cum este cel vintage sau care sa redea atmosfera clasica doar privindu-l, te invitam sa-ti alegi un alt model din gamele comercializate de Brikston

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole