Amenajare luminoasa pentru un apartament de 3 camere din Bucuresti

O amenajare a carei baza se compune din linii simple si a carui caracter se vrea a fi perfect functional si adaptat nevoilor beneficiarului, poate naste numeroase provocari atunci cand trebuie sa se incadreze in parametri tendintelor actuale.

Deschide Galeria

Pentru Irina Radu, Corina Stanescu-Rosu si Alexandru Rosu, designerii iDecorate, adevarata provocare este de a face spatiul acestui apartament cu trei camere din zona Floreasca demn de privelistea de care acesta dispune. 
Plusul de comoditate si luminozitate pe care beneficiara le-a luat in calcul in cazul acestei transformari, vin in completarea ideilor inovative si a finisajelor moderne care ofera intregului spatiu un design atemporal.

Amenajarea open space-ului format din bucatarie si living se concentreaza pe obtinerea unui rezultat  cu impact vizual dar si functional. Mobilierul este unul simplu si minimalist, cu design compact si finisaje moderne. Accentele de culoare galbena si simetria non culorilor pardoselei, ofera bucatariei un aspect haios si in acelasi timp atractiv.  Aspectul lucios si imaculat al corpurilor de mobilier este cel care da posibilitate luminii artificiale sa inunde din plin si intr-o maniera corecta intreaga zona.

Zona de relaxare are un aspect primitor iar eleganta feminina este unul din accentele care se evidentiaza prin intermediul finisajelor si accesoriilor. Coltarului extensibil in nuanta de albastru regal, i se completeaza o masa de cafea care, odata extinsa, devine locul perfect de servire a cinei pentru opt persoane. Accesorizarea spatiului dedicat celor doua incaperi se face intr-o maniera artistica, mural regasindu-se doua picturi cu caracter modern.
Lemnul este elementul care ajuta la adaugarea unui plus de naturalete si prospetime amenajarii iar in cazul livingului, acesta se regaseste in componenta bibliotecii care se completeaza armonios cu parchetul in nuanta deschisa.

In cazul dormitorului matrimonial se opteaza pentru amplasarea centrala a unui pat generos, al carei tapiterie evidentiaza din nou un albastru regal elegant. Dressing-ul din oglinzi si peretele cu aspect de placi de beton ofera un aspect modern si maresc vizibil incaperea. Accentele feminine isi fac si aici simtita prezenta prin intermediul lustrei cu aspect pretios si picturii abstracte care ornamenteaza peretele aflat in opozitia patului.

Cel de al doilea dormitor se pliaza pe cerintele beneficiarilor dar si a potentialilor oaspeti, el devenind deopotriva zona de dressing si de relaxare. Din punct de vedere al coloristicii, accentul cade pe folosirea nuantelor de gri atat in pattern geometric liniar prezent mural, cat si in canapeaua care se regaseste pozitionata pe acesta.

Baia benefeciaza de un aspect ultra modern cu caracter functional si relaxant din punct de vedere estetic. Vorbim in acest caz de un spatiu generos dedicat depozitarii, de un lavoar pe blat cu aspect futurist, oglinzi pe toata suprafata peretilor si accesorii naturale precum plantele decorative.

Un alt punct de atractie cu un puternic impact vizual este reprezentat de spatiul balconului la a carui amenajare minimalista si practica, se adauga bonus o priveliste deosebita.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole