Transformare scandinava pentru un apartament de 3 camere

Desi de obicei obisnuim sa prezentam proiecte din Romania sau din imprejurimi, astazi o sa mergem in Canada, mai exact in Toronto, pentru a admira amenajarea unui apartament de 3 camere.

Deschide Galeria

Apartamentul este amenajat de designerii de la Live In Style, are aproximativ 80 de mp si 3 camere. Haideti sa vedem mai multe in randurile care urmeaza.

In ceea ce priveste distribuirea intregii suprafete, apartamentul se prezinta pentru inceput cu un open space compus din bucatarie si living, organizat ca o incapere dedicata relaxarii si petrecerii timpului in compania celor dragi. Mobilierul este unul minimalist si imaculat, atat in ceea ce priveste bucataria, cat si living-ul, cu detalii naturale, lemnoase, sau metalice, pentru a se putea imbina armonios cu accesoriile care atrag, fara indoiala, toata atentia. 

Pentru servirea mesei se apeleaza la o insula cu rol despartitor, insula ce face trecerea spre living, acolo unde spatiul capata viata prin introducerea accentelor de culoare, a detaliilor artistice si a caracteristicilor stilului scandinav. Corpurile de iluminat vin in completare cu un aer futurist si, desi lumina naturala patrunde din plin, design-ul acestora le asigura un loc bine meritat printre componente.

Trecerea catre celelalte incaperi se face prin intermediul unui hol amenajat ca spatiu de odihna si relaxare. Exploatarea acestuia se face prin amplasarea unei canapele confortabile, o masuta cu blat din lemn, tablouri abstracte si plante decorative, rezultatul constand in obtinerea unei camere cu aspect scandinav si cu un rol extrem de practic si util. 

In cazul dormitoarelor, pentru ca vorbim de o suprafata restransa, mobilierul se compune din paturi duble insotite in lateral de noptiere inguste. In ceea ce priveste transformarea vizuala, se apeleaza la nuante de gri, detalii de auriu metalic, si culori vii precum galbenul si orange-ul. Nu trebuie omis faptul ca expunerea unei cantitati impresionante de alb va permite celor doua camere sa capete iluzia de largire vizuala.

Dupa cum se observa dormitoarele nu au dressing-uri, tocmai pentru ca, dupa cum ne-au spus cei de la Live In Style, de obicei folosesc walk in closet – o camera de depozitare suficient de spatioasa pentru a putea intra in ea.

Spatiul baii este maximizat vizual cu ajutorul sticlei, oglinzii si albului imaculat. Mobilierul si detaliile metalice aduc in discutie o amenajare ce este scoasa in prim plan cu ajutorul detaliilor marmorate ale placilor de faianta si blatului.

Foto: John Wilken

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole