fbpx

Transformarea spectaculoasa a unui apartament in stil clasic

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Din clipa in care privesti pentru prima oara fotografiile acestei amenajari, te indragostesti pe loc. Lumina acestei locuinte este pur si simplu incredibila! Dupa ce vei vedea si tu imaginile, vei intelege de ce!

Deschide Galeria

Vorbim despre un apartament cu valente clasice care avea nevoie de o reamenajare pentru a-i puna in valoare frumusetea atemporala. Ceea ce a reusit sa obtina designerul de interior este spectaculos, o minunata adaptare la contemporan a unei locuinte invechite.

Au fost pastrate elementele ce fac parte din personalitatea aparte a apartamentului, cum ar fi usile sau stucaturile, precum si piese de mobilier reconditionat. A fost imbunatatita circulatia si fluenta spatiilor pentru a le face sa comunice coerent. O alta schimbare esentiala in cadrul acestei reamenajari a fost potentarea luminii naturale prin deschiderea spatiilor si a utilizarii unor culori calde, placute care se pun in valoare una pe cealalta. Albul joaca un rol important, dar nu putem ignora acest crem absolut minunat atat de frumos potentat de lumina calda a climei mediteraneene.

Lambriurile constituie o parte importanta a acestei amenajari. Au fost pastrate si vopsite intr-un alb imaculat, reflectand astfel lumina si amplificand spatiul chiar si in zonele de trecere sau in zonele mai putin luminoase ale locuintei. Din nou, o excelenta imbinare de nuante si tonuri! Si nu putem sa nu adaugam aici si paleta esentelor de lemn, atat pentru cel din pardoseala, cat si pe cel al mobilierului. Pentru zona de zi ies in evidenta un superb semineu precum si o zona de dining grandioasa prin valoarea pieselor de mobilier – vorbim de o masa impozanta cu scaune pe masura, un sfesnic si un tablou supradimensionat.

Spatiul bucatariei este unul generos, cu o functionalitate adaptata familiei si nevoilor ei. Avem o camera in adevaratul sens al cuvantului cu spatii pentru depozitare, o insula de bucatarie si spatiul pentru luat masa. Mobila este superba, designul pastrand linia clasica a amenajarii.

Dormitoarele inspira relaxare si confort. Lumina naturala inunda spatiul, punandu-i in valoare decorul fiecaruia in parte. Aceeasi cromatica, cu un alb predominant te face sa te indragostesti la propriu de astfel de amenajari minunate.

Cred ca orice cuvant este de prisos acum. Urmariti fiecare fotografie si bucurati-va privirea cu o amenajare absolut superba!

Credit foto: elmueble

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...