Transformarea superba a unei cabane vechi intr-o casa de vacanta

Construita in anii 1800 si abandonata de foarte multi ani, aceasta cabana din Marea Britanie si-a redeschis portile dupa o consolidare radicala care a durat mai multi ani. Reamenajarea poarta semnatura arhitectilor elvetieni de la Evolution Design.


Deschide Galeria

Pastrarea aspectului gotic al cabanei a fost o provocare extrema pentru echipa de arhitecti datorita starii de degradare avansata a cabanei. Acoperisul cabanei a fost deteriorat serios datorita expunerii in timp la vanturi si ploi puternice. Din acest motiv, inclusiv interiorul a fost expus intemperiilor si implicit, se afla intr-un stadiu avansat de deteriorare.

Dupa etapa reabilitarii acoperisului, o alta provocare tehnica pentru arhitecti a constituit-o absenta instalatiilor de apa potabila si canalizare.

Dupa analize aprofundate care au vizat atat structura de rezistenta, cat si conservarea stilului gotic al constructiei, arhitectii au propus si ulterior au construit un mezanin unde au creat 3 dormitoare noi si 2 bai. Astfel, la parter au creat un spatiu pentru o bucatarie generoasa si o zona de living superba.

Mobilierul si decoratiunile alese de arhitecti reusesc sa aduca un suflu nou, modern locatiei si sa pastreze in acelasi timp, prin materialele traditionale folosite, senzatia de rustic, gotic al constructiei initiale.

Va invitam sa admirati, impreuna cu noi, fotografiile din galerie pentru a va convinge de unicitatea unui proiect realizat de arhitecti premiati pe plan international.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...