fbpx

Transformarea unei magazii in spatiu locuibil. Poze inainte si dupa

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

In 2007 americanul Wes Hoke a achizitionat aceasta proprietate pe care se afla, printre altele, si o magazie. Desi casa era in stare perfecta Wes s-a gandit sa transforme si magazia din coltul gradinii intr-un spatiu locuibil. Mai ales ca aceasta anexa era situata mai sus decat nivelul casei si ar fi putut oferi o priveliste mai buna asupra orasului.

Deschide Galeria

Wes este doctor de profesie iar majoritatea timpului petrecut la serviciu este in preajma pacientilor, asa ca face tot posibilul ca in weekend sa stea cat mai mult in aer liber. Astfel transformarea magaziei in loc de recreere a devenit o prioritate.

Constructia are o arhitectura moderna si este concentrata mai mult spre exterior . Beneficiaza de o mica terasa acoperita cu o pergola, o scara pavata cu piatra naturala si draperii groase care ofera intimitate.

Alegerea culorii pretilor si a mobilierului s-a facut in functie de celelalte nunate prezente in decorul general. Masa si scaunele sunt din metal, iar covorul este fabricat din plastic reciclat, este usor de intretinut, si este, de asemenea, rezistent la umezeala si mucegai.

Aceast coltisor al curtii a devenit locul ideal de relaxare, pentru a citi o carte sau pentru a admira imprejurumile casei. Zona de dining este pozitionata la umbra copacilor iar timpul petrecut aici cu prietenii sunt adevarate clipe de rasfat.

Proiectul de amenajare totusi nu este inca finalizat. Proprietarii vor sa-si instaleze un sistem de iluminat mult mai eficient pentru partea de deasupra mesei, iar interiorul va fi si el optimizat pentru a crea mai multe spatii de stocare si un frigider pentru a mentine bauturile reci. 

Sursa hgtv.com

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...