In 2007 americanul Wes Hoke a achizitionat aceasta proprietate pe care se afla, printre altele, si o magazie. Desi casa era in stare perfecta Wes s-a gandit sa transforme si magazia din coltul gradinii intr-un spatiu locuibil. Mai ales ca aceasta anexa era situata mai sus decat nivelul casei si ar fi putut oferi o priveliste mai buna asupra orasului.

Wes este doctor de profesie iar majoritatea timpului petrecut la serviciu este in preajma pacientilor, asa ca face tot posibilul ca in weekend sa stea cat mai mult in aer liber. Astfel transformarea magaziei in loc de recreere a devenit o prioritate.

Constructia are o arhitectura moderna si este concentrata mai mult spre exterior . Beneficiaza de o mica terasa acoperita cu o pergola, o scara pavata cu piatra naturala si draperii groase care ofera intimitate.

Alegerea culorii pretilor si a mobilierului s-a facut in functie de celelalte nunate prezente in decorul general. Masa si scaunele sunt din metal, iar covorul este fabricat din plastic reciclat, este usor de intretinut, si este, de asemenea, rezistent la umezeala si mucegai.

Aceast coltisor al curtii a devenit locul ideal de relaxare, pentru a citi o carte sau pentru a admira imprejurumile casei. Zona de dining este pozitionata la umbra copacilor iar timpul petrecut aici cu prietenii sunt adevarate clipe de rasfat.

Proiectul de amenajare totusi nu este inca finalizat. Proprietarii vor sa-si instaleze un sistem de iluminat mult mai eficient pentru partea de deasupra mesei, iar interiorul va fi si el optimizat pentru a crea mai multe spatii de stocare si un frigider pentru a mentine bauturile reci. 

Sursa hgtv.com

Gasesti aici produse de curatenie la standard de Europa de Vest la preturi foarte mici.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii