Treehotel, Harads, Suedia: povestea arhitecturii sale ciudate

Treehotel este un hotel unic situat în pădurea adiacentă satului Harads din Suedia. Hotelul este renumit pentru camerele sale neobișnuite, construite în copaci, care oferă oaspeților o experiență unică de cazare în mijlocul naturii.

Sursă foto: treehotel.se

Arhitectura hotelului este inspirată de poveștile copilăriei și de folclorul scandinav. Fiecare cameră are o formă și un design unic, fiind construită din materiale naturale precum lemnul și sticla. Unele dintre camere au chiar și terase cu vedere spre lacul Luleå.

Iată câteva dintre camerele cele mai populare ale Treehotelului:

Cabana Ucigașului: O cameră în formă de cuib de pasăre, construită la 10 metri înălțime în copac.

Mirrorcube: O cameră cu pereți din oglindă care reflectă pădurea din jur.

The Bird’s Nest: O cameră suspendată în copac, accesibilă printr-un pod suspendat.

The Blue Cone: O cameră în formă de con, construită din lemn și sticlă.

Treehotel a fost construit cu scopul de a oferi oaspeților o experiență unică și de a-i ajuta să se conecteze cu natura. Hotelul este situat într-o zonă liniștită, departe de agitația orașului, oferind o atmosferă relaxantă și liniștită.

Arhitectura neobișnuită a hotelului a atras atenția presei și a turiștilor din întreaga lume. Treehotel a fost prezentat în numeroase publicații, inclusiv în National Geographic, The New York Times și Vogue.

Hotelul a câștigat și o serie de premii, printre care:

Premiul World Travel Award pentru cel mai bun hotel verde din Europa. Premiul Dezeen Award pentru cea mai bună arhitectură de ospitalitate. Premiul Architizer A+ Award pentru cea mai bună arhitectură de cabane

Treehotel este o destinație unică pentru cei care caută o experiență de cazare memorabilă. Arhitectura sa neobișnuită, locația sa pitorească și atmosfera sa relaxantă fac din Treehotel un loc ideal pentru a te relaxa și a te bucura de frumusețea naturii.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole