Cum sa-ti organizezi un birou in propria casa

Vrei sa te apuci din nou de invatat sau ai nevoie de un spatiu care sa te stimuleze sa lucrezi mai eficient? Vei avea nevoie de un birou la care sa iti poti aduna in liniste gandurile si sa iti structurezi informatia cu usurinta. Iata ce iti propunem noi sa faci:

Deschide Galeria

Chiar daca te intorci la studii, ai revenit din vacanta si te reintorci la lucru sau doresti sa iti organizezi un birou acasa, vei avea nevoie de o incapere in care sa te simti perfect confortabil si productiv.

Pentru cei care nu pot aloca o intreaga camera activitatii de birou, o conexiune wi-fi ii poate ajuta sa isi stabileasca o zona de lucru oriunde in casa. Daca iti administrezi propria afacere sau esti freelancer, un spatiu dedicat biroului va face orice activitate legata de munca putin mai placuta.

Poti gasi oriunde spatiu pentru birou

Sub scarile care duc la etaj, in locul unui fost semineu sau intr-o nisa. Toate aceste spatii aparent redundante pot fi locul perfect pentru pozitionarea unui birou. Aici vor incapea o masa, alte obiecte esentiale si o lampa pentru iluminat.

Daca lucrezi constant de acasa, nevoia de a avea o camera dedicata biroului poate fi mai accentuata. Poti lua in considerare transformarea unui dormitor liber sau chiar a mansardei intr-un spatiu linistit in care sa lucrezi.

Iluminatul de calitate este esential

Iluminatul slab poate dauna vederii in timp. Lumina naturala din abundenta este cea mai benefica pentru tine, mai ales daca patrunde printr-o fereastra si nu prin iluminatoarele din mansarda.

Investeste intr-un scaun confortabil

Oricat de tentant ar fi, sa lucrezi pe un scaun de bucatarie sau pe un fotoliu din living nu o sa te tina concentrat prea mult timp. Pentru sesiuni lungi de lucru, ai nevoie de un scaun de birou care a fost special creat pentru a-ti sustine coloana vertebrala in mod optim.

Rafturile sunt prietenele tale

Alege rafturi care pot fi mutate si reconfigurate in cel mai simplu mod. Rafturile care se monteaza pe perete sunt ideale, pentru ca maresc senzatia de spatialitate si ocupa mai putin loc in incapere.

Sursa foto: housetohome.co.uk

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole