fbpx

(P) Trucuri simple care promit o cameră de zi mai prietenoasă

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Camera de zi este punctul central al oricărui cămin, locul în care familia și prietenii se strâng laolaltă și petrec o mare parte din timp împreună. Pentru o atmosferă cât mai prietenoasă și destinsă, ai grijă la câteva aspecte care promit să transforme orice cameră de zi într-o adevărată oază de liniște și relaxare.

Deschide Galeria

Cromatica – optează pentru culori deschise pentru pereți sau mobilier, precum albul sau ecru, care promit să dea impresia unui spațiu atât mai curat, cât și mai mare. Adaugă accente de culoare prin intermediul accesoriilor, precum lămpile, plantele decorative sau covoarele.

Confortul – pune accentul pe confort, mai înainte de toate. O canapea modernă și comodă, precum și câtiva tabureți în stil otoman, se pot dovedi aliații perfecți atunci când vine vorba de confortul întregii familii.

Aer curat – plantele de apartament nu joacă doar un rol decorativ, ci și unul practic, împrospătând și îmbunătățind calitatea aerului din camera de zi. În plus, promite  să te gândești la toți cei care își petrec timpul liber aici și renunță la a mai fuma țigări tradiționale în acest spațiu. Alege, în schimb, un dispozitiv de încălzire a tutunului, care lasă mai puțin miros în urma utilizării și care, datorită faptului că nu funcționează prin ardere, nu lasă scrum și nu îți pune în pericol mobila și celelalte elemente decorative.

Pe lângă aceste mici trucuri, ai grijă ca spațiul comun de relaxare să fie întotdeauna curat și ordonat: renunță la obiectele inutile sau cele care aglomerează prea mult camera de zi, contribuind astfel la o atmosferă apăsătoare și deloc prietenoasă. Promite-ți să te ții de aceste sfaturi și, în final, vei avea numai de câștigat!

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...