Tu ce-ti doresti de la casa visurilor tale?

Suntem cu totii diferiti, la fel ca nevoile si dorintele noastre. Pentru constructii pliate pe nevoile fiecarui client, Brikston iti ofera solutii personalizate. In functie de avantajele dorite, poti alege din peste 40 de tipuri de caramizi si blocuri ceramice, care raspund cerintelor de rezistenta mecanica, izolatie termica si fonica si rapiditatede punere in opera.

Deschide Galeria

Case confortabile in orice anotimp (Gama termica)

Vara ne plangem de temperaturi ridicate, iar iarna ne dorim un loc calduros, ferit de crivatul si gerul de afara. E un cerc vicios. De aceea avem nevoie de caramizi cu o o termoizolatie ridicata, care sa minimizeze pierderile de caldura pe timpul iernii si cu o inertie termica sporita, care sa diminueze variatiile de temperatura din interiorul cladirii, pe timpul verii.

Gama termica de la Brikston, constituita din blocurile ceramice Brikston BKS 25, BKS 25H, BKS 30 si BKS 38, este special conceputa pentru a-ti oferi un climat interior cat mai placut, indiferent de anotimp.

Siguranta in caz de cutremur (Gama Seismica)

Romania este o tara cu risc seismic, iar intensitatea cutremurului este simtita diferit, in functie de distanta fata de epicentrul acestuia. Pentru a te simti protejat in propria locuinta, Brikston a dezvoltat caramizi mai rezistente decat prevede legea. Campionul rezistentei Brikston, GVP 290/188 Seismic, este una dintre cele mai rezistente caramizi din Romania.

Curiozitate: Stiati ca un singur bloc ceramic Brikston de tip GVP 290/188 Seismic poate sustine minim 140 de tone? (conform testelor de laborator realizate).

Construiesti cu spor (Gama spornica)

Dacă eşti nerăbdător să te muţi în casă nouă, avem o surpriză pentru tine: cu blocurile ceramice din gama spornica poti sa construiesti mai rapid! Aceste produse vin cu un plus in termeni de viteza de punere in opera si masa redusa. De aceea sunt folosite preponderent la constructiile multietajate.

Un produs excelent din punct de vedere al economiei este Brikston BKF 25 LM + NF (prevazut cu nut si feder si locas de mortar). Intrucat este un format mare, care necesita mai putin mortar pe metrul cub de zidarie, produsul conduce la economii de materiale si costuri mai reduse cu manopera.

Caramizi cu traditie (Gama Traditionala)

Brikston este o companie care produce caramizi de 50 de ani in Romania, iar o parte din formatele sale s-au pastrat de prin anii ’70 (GV 290/240/138), devenind caramizi cu traditie in tara noastra.

Din respect pentru lucrurile bine facute, Brikston a pastrat formatele traditionale, ce pot fi folosite la realizarea peretilor constructiilor individuale sau mutietajate.

 

Liniste in familie (Gama Interior)

Departe de freamatul si agitatia urbana, in confortul caminului nostru, vrem sa ne bucuram de liniste si de prezenta celor dragi. De aceea avem nevoie de o locuinta cu o izolatie fonica excelenta.

Gama Interior e special conceputa din produse cu un indice de reductie sonora a peretului peste normativul in vigoare (indice de reductie fonica conform C125/2-2012), care iti asigura linistea mult dorita.

In plus, caramizile din gama interior (BKS 11.5, BKS 11.5/18.8, BKS 14, BKS 20) sunt formate cu dimensiuni mai mici, ideale pentru constructia peretilor de compartimentare, care nu-ti ocupa mult din spatiul pretios.

Cate idei, atatea solutii (Gama Aplicatii Speciale)

Dupa ce ai pus bazele locuintei, ti-ai construit peretii si ai ales compartimentarea spatiilor, a venit timpul detaliilor: montarea cosului de fum, a canalelor de ventilatie, amenajarea pivnitei si a gradinii si constructia gardului.

Pentru toate aceste nevoi, Brikston a conceput Gama Aplicatii Speciale, care vine cu solutii pentru nevoile constructive suplimentare ale locuintei tale.

Cosmetizarea locuintei

Pentru a obtine o forma estetica si armonioasa, casa ta are nevoie de mici cosmetizari. Produsele Brikston Klinker vedeta pentru fatade si amenajari sunt placajele ceramice si caramizile aparente. Acestea transforma orice incapere intr-un sanctuar de eleganta si rafinament, de care tu te vei bucura mult timp, datorita rezistentei excelente a produselor Klinker!

Descopera toate solutiile Brikston pentru casa si gradina aici: https://www.brikston.ro/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole