Turnul de sticla din New York

Casele excentrice de pe continentul nord-american sunt mereu o prezenta placuta pe scena arhitecturii mondiale, deoarece arhitectii americani isi permit sa lase toate conventiile deoparte cand vine vorba sa conceapa designul unei case destinate pentru a fi locuinta unei familii.


Deschide Galeria

Acest lucru este de apreciat, deoarece in cele mai multe cazuri, viitorii proprietari de case din Statele Unite ale Americii se lasa mult mai mult pe mana arhitectilor si au incredere in gustul si in tehnica lor, tocmai de aceea ne sunt date privirii niste resedinte extrem de atractive ochiului.

Turnul de sticla din New York este o casa de familie extrem de apreciata si foarte populara pentru toti cei care stiu unde se afla aceasta, fiind situata in partea de nord a statului, construita intr-un stil cu totul inedit si cu tendinte minimaliste.

Avand doua suporturi metalice de sustinere si peretii realizati aproape in intregime din sticla, casa are asigurata o fundatie stabila si o buna luminozitate pe inteaga durata a zilei.

Aceasta resedinta de familie a fost realizata de arhitectii de la Gluck+, intr-un stil curat, simplu, minimalist, menit sa se imbine perfect cu natura, incercand sa deranjeze cat mai putin prin prezenta ei in acest mediu inconjurator foarte bine intretinut.

Accentele de galben si de verde sunt omniprezente in intreaga casa, iar toate acestea intregesc aspectul veritabil natural care s-a dorit a fi implementat in constructia acestei case de familie.

Proprietarii nu se puteau declara mai multumiti cu alegerea facuta, iar ahitectii au reusit inca o data sa puna un zambet bine meritat pe fetele proprietarilor care au apelat la serviciile lor si le-au lasat mana libera in design.

Turnul de sticla din New York este inca o cladire din seria caselor construite extrem de bine, ca urmare a unei relatii bune intre proprietari si arhitecti.

Sursa Foto: http://inthralld.com  

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...