Turnurile gemene uimitoare, legate printr-un pod prin care poti inota

Cladirile uimitoare intretin peisajul arhitectural al anului, cu aparitii tot mai spectaculoase, care mai de care mai inventive si mai inovatoare, putem spune ca acest an este unul al surprizelor in materie de constructii si arhitectura.


Deschide Galeria

Sky Habitat este noul concept prin care doua turnuri gemene de 38 de etaje vor fi legate intre ele printr-un pod aflat la inaltime prin care se va putea inota. Vom avea astfel una dintre cele mai inalte piscine din intreaga lume.

Locul unde va fi construit Sky Habitat este unul foarte atent ales, in inima orasului Bishan din Singapore, miza acestei constructii fiind si una economica – cresterea turismului in zona.

Sky habitat va avea in total in cele doua turnuri 574 de camere, care vor fi legate intre ele prin Sky Pool, piscina care va fi construita la etajul 38. Zgarie-norul a fost conceput de catre arhitectul Moshe Safdie, lucrarile urmand sa inceapa in anul 2015. Ineditul acestui imobil i-a facut curiosi pe turistii care si-au rezervat deja o camera aici.

Cu o priveliste spectaculoasa, suntem convinsi ca turistii vor pleca din Singapore mai mult decat impresionati, scopul constructorilor fiind astfel atins.

 

Sursa Foto: Daily Mail

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...