fbpx

Un apartament central mic si colorat

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Un apartament mic poate deveni cu ajutorul culorilor si al detaliilor personale un spatiu extrem de placut. Este cazul acestei locuinte eclectice, in care pasiunile pentru cinematografie si muzica ale locatarilor fac din fiecare colt al incaperilor o sursa de inspiratie.

Deschide Galeria

Privita nu doar ca factor estetic, dar si ca element relaxant, culoarea imprima spatiului o energie aparte. Daca privim in ansamblu, acest apartament mic este decorat cu o abundenta de obiecte in nuante variate. Cadrul este setat in asa fel incat sa neutralizeze aceasta explozie cromatica – pereti albi, parchet de lemn in nuanta naturala si covoare in tonuri calde.

Cartile, posterele si lucrarile de arta sunt omniprezente, facand in permanenta referire la specificul ambiental – un interior artistic, un mic refugiu incarcat de semnificatii. 

Citeste si despre colturile perfecte ale casei

Bucataria, un spatiu ingust si nu foarte ofertant, a fost amenajata atipic – remarcam alegerea unei oglinzi care a fost asezata deasupra aragazului. Electrocasnicele moderne lipsesc,facand aceasta zona mult mai intima. Mobilierul alb, cu linii clasice, lasa loc culorilor veselei, intr-o ambianta placuta si reconfortanta.

Apartamentul este genul de casa mica in care sunt refuzate intruziunile ultra-minimaliste. In zona de dining, unul dintre colturile incaperii a fost punctat de un scaun artsy, un obiect statement ce devine in acest caz un punct focal.

Livingul este cucerit de serii de obiecte decorative, colectii si imprimeuri care se completeaza, dinamizand incaperea. Un haos cuceritor, care da spatialitate si schimba perspectiva asupra a ceea ce “se poate” sau “nu se poate” intr-o casa mica. 

Iata inca 2 exemple de amenajari ale apartamentelor mici

Baia ingusta a fost dedicata motivelor geometrice. Gratie unui joc inspirat de culori – albastru marin si crem – s-a reusit estomparea unor contururi ce ar fi micsorat vizual camera.

In masura in care fiecare alegere este integrata unei idei urmarita armonios in cadrul amenajarii, orice spatiu, chiar si un apartament mic, poate deveni un loc placut, creativ si mai ales, original. 

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...