Un apartament central mic si colorat

Un apartament mic poate deveni cu ajutorul culorilor si al detaliilor personale un spatiu extrem de placut. Este cazul acestei locuinte eclectice, in care pasiunile pentru cinematografie si muzica ale locatarilor fac din fiecare colt al incaperilor o sursa de inspiratie.

Deschide Galeria

Privita nu doar ca factor estetic, dar si ca element relaxant, culoarea imprima spatiului o energie aparte. Daca privim in ansamblu, acest apartament mic este decorat cu o abundenta de obiecte in nuante variate. Cadrul este setat in asa fel incat sa neutralizeze aceasta explozie cromatica – pereti albi, parchet de lemn in nuanta naturala si covoare in tonuri calde.

Cartile, posterele si lucrarile de arta sunt omniprezente, facand in permanenta referire la specificul ambiental – un interior artistic, un mic refugiu incarcat de semnificatii. 

Citeste si despre colturile perfecte ale casei

Bucataria, un spatiu ingust si nu foarte ofertant, a fost amenajata atipic – remarcam alegerea unei oglinzi care a fost asezata deasupra aragazului. Electrocasnicele moderne lipsesc,facand aceasta zona mult mai intima. Mobilierul alb, cu linii clasice, lasa loc culorilor veselei, intr-o ambianta placuta si reconfortanta.

Apartamentul este genul de casa mica in care sunt refuzate intruziunile ultra-minimaliste. In zona de dining, unul dintre colturile incaperii a fost punctat de un scaun artsy, un obiect statement ce devine in acest caz un punct focal.

Livingul este cucerit de serii de obiecte decorative, colectii si imprimeuri care se completeaza, dinamizand incaperea. Un haos cuceritor, care da spatialitate si schimba perspectiva asupra a ceea ce „se poate” sau „nu se poate” intr-o casa mica. 

Iata inca 2 exemple de amenajari ale apartamentelor mici

Baia ingusta a fost dedicata motivelor geometrice. Gratie unui joc inspirat de culori – albastru marin si crem – s-a reusit estomparea unor contururi ce ar fi micsorat vizual camera.

In masura in care fiecare alegere este integrata unei idei urmarita armonios in cadrul amenajarii, orice spatiu, chiar si un apartament mic, poate deveni un loc placut, creativ si mai ales, original. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole