Un apartament cu bun gust amenajat in tonuri pastelate

Apartamentele situate la malul marii primesc intotdeauna ceva din briza si prospetimea proximitatii fata de aceasta. In aceasta amenajare, designerii au ales sa introduca o baza cromatica dominata de culori pastelate care aduc amenajarii un plus de suavitate, asa cum ii sta bine unei locuinte cu aer de vacanta. 


Deschide Galeria

Apartamentul nu surprinde prin suprafata de care dispune, putand fi usor integrat in categoria celor mici, fiind in schimb functional si cu mult bun gust. 

Suprafata este impartita in hol, living, dormitor, bucatarie si o terasa, obtinand o configuratie de apartament cu 2 camere. Spatiile conturate primesc multa lumina naturala si se obtine astfel mai multa spatialitate. Designerii au optat pentru o baza cromatica deschisa, care aminteste de culorile folosite in copilarie, pentru a da o nota vesela si calduroasa camerelor. 

Fiecare spatiu este bine valorificat, astfel, dormitorul a primit o zona de conversatii in aproperea ferestrei, alcatuit dintr-o sofa si un fotoliu. In spatiul restrans al livingului, designerii au construit si o mica zona pentru luat masa, aceasta reprezentand unul dintre punctele de atractie ale zonei de zi.

Toate spatiile au primit din abundenta accesorii intens colorate cum ar fi pernele decorative, vesela de pe mese sau tabloul din dormitor. Comoda TV alba, impreuna cu zona pentru luat masa echilibreaza cromatic livingul. Acest spatiu de depozitare completeaza abundenta patternurilor si a culorilor din restul spatiului. 

Designul mobilierului de bucatarie este unul extrem de simplu, liniar, fara sa incarce prin abundenta detaliilor decorative, pentru ca beneficiaza de o culoare care atrage atentia suficient de mult. Contrastul cu peretii vopsiti in roz si alb este cu atat mai placut vizual. 

Cele mai multe dulapuri au fost integrate in perete pentru a economisi spatiu, iar blaturile au fost dispuse pe doua laturi pentru a pastra totul cat mai ordonat. 

Dormitorul are dimensiuni reduse, insa cu toate acestea asigura confortul necesar pentru relaxare, odihna si spatiu suficient pentru depozitare in dulapul pentru haine montat pe intregul perete. 

Textilele sunt cele care ajuta cel mai mult la construirea atmosferei de vacanta in aceasta amenajare. In dormitor sau in living, acestea contureaza un spatiu placut si relaxant prin diferitele nuante de culoare pastelate care aduc calmul marii in interiorul apartamentului. 

Aceasta amenajare functionala reuseste sa ne atraga prin abordarea relaxata, confortabila si vesela. Speram sa te inspire si pe tine pentru propria amenajare! 

Designer: Asiaarh

 

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...