Un apartament cu design in stil minimalist

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Spatiul pe care ti-l propunem astazi iti va placea cu siguranta. Este un apartament modern, de 2 camere, cu o executie excelenta si detalii bine alese. Hai sa vedem in detaliu cum a iesit aceasta amenajare.

Deschide Galeria

Zona de zi cuprinde atat livingul, cat si bucataria cu un loc de luat masa aferent. Designul urmeaza o linie minimalista, cu mobilier sumar, dar functional pentru fiecare zona in parte.

Spatiul este luminos si aerisit gratie unor finisaje in nuante deschise, iar insertiile de gri, bej si verde-oliv imbogatesc cromatica. Tabloul de pe peretele cu canapeaua atrage atentia prin culori abundente, iar fundalul alb reuseste sa-l puna in valoare.

Piesele de mobilier nu incarca decorul, fiind armonios integrate in ansamblul camerei. Fotoliile, canapeaua, masa cu scaunele si terminand cu dulapurile bucatariei se inlantuiesc formand pe rand functiuni coerente: loc de conversatii, dar si de lectura, zona media pentru televizor, zona de dining, respectiv spatiul tehnic al bucatariei destinat gatitului. Avem astfel 4 sectoare diferite intr-o singura camera. Trecerea se face discret, singura delimitare evidenta fiind cea dinspre bucatarie.

Spatiul destinat bucatariei este destul de restrans. Intr-o nisa a fost incastrate spatii variate de depozitare, iar electrocasnicele incorporate pentru a spori unitatea amenajarii. Designul este simplu, cu suprafete lucioase, iar blatul tip bar separa bucataria de restul incaperii. Finisajele sunt de inalta calitate, iar executia exemplara. Urmareste doar detaliile de la nivelul pardoselii, a tavanului fals unde sunt inserate spoturile sau corpul de mobilier destinat suporturilor de vinuri.

Principala zona de depozitare o vom gasi in hol, unde, pe un intreg perete au fost amenajate dulapurile. Oglinzile montate de o parte si cealalta a pantofarului si pe toata inaltimea peretelui creeaza impresia de largire a spatiului.

In dormitor, vom gasi aceeasi amplasare a oglinzilor, de o parte si cealalta a patului, pe mijloc peretele fiind placat cu lemn. Decorul este elegant amenajat, fara a omite nicio clipa functionalitatea. Si aici vom gasi dulapuri inalte precum cele din hol, dar si un corp folosit pe post de comoda si birou, prin prelungirea blatului spre fereastra. Desi spatiul este mic, amenajarea asigura confortul necesar, fara a aglomera incaperea.

Speram sa te inspire acest apartament si ideile sa-ti fie utile in orice tip de amenajare ai avea de realizat!

Sursa foto

Reclama

Articole noi

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...

Kilowatt ora si kilowatt: principalele diferente

Diferențele dintre kilowați și kilowați oră Foarte des atunci când...

Sfaturi pentru mobilarea dormitoriului ideal: ce n-ar trebui să lipsească

Atunci când alegi mobilierul pentru dormitorul tău, trebuie să...

5 plante care s-au adaptat si la clima din Romania

Țara noastră este cunoscută pentru clima și pentru solul...