Un apartament de 2 camere amenajat pentru inchiriere

Vrei sa amenajezi un apartament pentru inchiriat? Iata un model excelent pe care ti-l propunem astazi. Arunca o privire si vezi ce surse de inspiratie poti gasi.


Deschide Galeria

Spatiul este configurat cu doua camere: un open space cu living si bucatarie formand zona de zi si apoi un dormitor si baie. S-a dorit o abordare simpla, unitara, functionala, intr-un design actual, de inspiratie nordica. Rezultatul este unul cat se poate de reusit si placut pentru a fi locuit temporar sau chiar pe o perioada mai indelungata.

Dar hai sa privim mai atent asupra detaliilor care compun amenajarea. Pentru camera de zi, accentul a fost pus pe a contura functiunile necesare in orice spatiu pentru locuit. Astfel, avem o zona de living in care principalele piese sunt canapeaua si comoda pe care se afla televizorul. Vizual, legatura intre ele o face covorul cu motiv geometric si masuta de cafea. Ce ai mai putea adauga tu: rafturi deschise sau polite pentru carti si diverse decoratiuni, o masuta mai mare sau un pouf.

Mergand spre bucatarie, ca o zona de trecere a fost amenajat locul de luat masa: simplu si functional. Ce ai putea adauga? Un corp de iluminat suspendat cu lumina directionata spre centrul mesei.

Pentru bucatarie a fost aleasa o configuratie in forma literei L, compacta, cu electrocasnice incorporate. Astfel, perceptia acesteia in cadrul open space-ului este unitara, ordonata. In plus, spoturile dispuse simetric pe cele doua laturi ale bucatariei ofera un iluminat uniform. Corpurile alese asigura strictul necesar pentru o depozitare sumara.

Chiar daca amenajarea pe care o realizezi este doar pentru inchiriat, este important sa asiguri un iluminat eficient pentru fiecare zona in parte. Citeste aici mai multe informatii utile!

In dormitor, linia designului urmarit merge pe aceeasi idee a unui stil actual, modern, confortabil. Placarea partiala a peretelui cu patul aduce un plus de textura amenajarii, iar tablia tapitata asigura un plus de confort. Nu a fost omis un detaliu important: depozitarea. Vom gasi dulapuri pentru haine si lucruri variate atat in spatiul dormitorului, cat si in hol. Chiar si in baie a fost prevazut un spatiu pentru depozitare imediat sub lavoar, incluzand si masina de spalat rufe.

Selectand piesele de baza, adaugand accesorii, mici decoratiuni si cateva accente de culoare poti sa obtii o amenajare placuta, functionala, chiar daca spatiul va fi locuit o perioada mai scurta sau mai lunga de timp.

Proiect: MoaDesign

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...