fbpx

Un apartament de 2 camere cu tematica inspirata de natura

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Apropierea de natura a fost tema pe care designerii au dorit sa o exploreze in amenajarea acestui apartament de 2 camere. Au mizat pe deschiderea balconului spre exterior si a suprafetei vitrate generoase, conturand prin paleta de culori si texturile finisajelor un camin cald si primitor.

Deschide Galeria

Livingul formeaza un tot unitar cu bucataria si terasa, asigurand astfel un transfer echilibrat intre interior si exterior. Ferestrele de dimensiuni mari asigura multa lumina naturala in toata zona de zi.

Albul este predominant, iar insertiile de lemn pe care le regasim din belsug in decor fac trimitere la cadrul natural din apropiere. Designul ne aminteste de interioarele scandinave, cu multa lumina si mobilier optimizat pentru nevoile beneficiarilor. Zona de conversatii este reunita in perimetrul descris de covor, fiecare functiune fiind astfel bine evidentiata in cadrul amenajarii.

Spatiile de depozitare, o problema des intalnita in apartamentele de bloc, sunt dispuse sub diferite forme; corpurile din living formate din dulapuri si sertare, precum si un corp separat de biblioteca incastrat intr-un soi de nisa.

Zona de zi este un spatiu privilegiat in acest apartament. Functiunile se inlantuiesc armonios si permit circulatii firesti in interiorul camerei. Fotoliul-balansoar alaturi de lampadar compun un minunat loc de lectura, iar diningul face o trecere discreta spre zona bucatariei; pentru a scoate in evidenta acest spatiu, peretele din dreptul mesei este placat cu lemn. Buturuga ne aminteste si ea inca o data de cadrul inconjurat de natura si spatii verzi al exteriorului imobilului.

Bucataria este dispusa sub forma literei L, cu mobilier minimalist si finisaj din MDF alb lucios. Electrocasnicele sunt incorporate in mobilier creand un aspect unitar al decorului, necesar mai ales in spatiile deschise. Interesant este geamul inserat intre corpurile de mobilier ce asigura un plus de lumina naturala zonei de gatit si implicit celei de spalat. Scafele cu spoturi ofera un iluminat uniform fiecarei functiuni in parte.

Balconul a fost gandit ca un fel de prelungire a livingului in exterior, unde poti petrece timp in zilele sau serile calduroase si nu numai. Tematica naturii o regasim si in hol prin tapetul cu mesteceni amenajat pe peretele cu usa de la intrare sau prin cuierul traforat in forma de creanga. Dressingul cu usi acoperite cu oglinzi lasa impresia ca spatiul pare mai mare, un truc excelent integrat in acest spatiu restrans al holului.

Dormitorul preia paleta cromatica a livingului, mizand insa pe cateva tonuri mai inchise. Texturile imbraca incaperea si imprima un aer confortabil, relaxant prin piese de mobilier ce nu sufoca spatiul. Nu putem rata nici baia – un spatiu functional, excelent amenajat in spiritul tematicii explorate in intregul apartament.

Designeri: Geeky Design

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...