Un apartament de 2 camere minimalist amenajat

Daca esti in cautarea unor surse de inspiratie pentru un apartament de 2 camere in spirit minimalist, atunci te afli la locul potrivit. Hai sa afli mai multe detalii despre acest proiect.

Deschide Galeria

Spatiul destinat zonei de zi nu este unul foarte generos, ci destul de restrans. De aici si abordarea cat mai aerisita pentru a putea reuni armonios cele 3 functiuni: livingul, diningul, bucataria.

Din punct de vedere cromatic predomina albul si cremul, precum si culoarea lemnului de la nivelul pardoselii. Astfel, camera pare mai luminoasa si mai spatioasa. S-a optat pentru o mobilare sumara, concentrata pe piesele care redau functiunea respectiva.

Pentru living, canapeaua tip coltar si corpurile din jurul televizorului compun amenajarea. Micile detalii decorative ajuta la o personalizare discreta, cum ar fi masuta de cafea, tablourile sau corpul de iluminat.

Intrucat spatiul este destul de restrans, mobilierul bucatariei este asezat in continuarea celui din zona de living. S-a folosit acelasi tip de finisaj, MDF alb, lucios pentru a pastra continuitatea amenajarii. Bucataria este compacta, cu un design simplu, ordonat, dulapurile avand manere frezate. Toate electrocasnicele au fost incorporate in mobilier sporind caracterul unitar al incaperii. Zona de luat masa face o trecere discreta intre cele functiuni.

Principala zona de depozitare o vom gasi in hol, unde, pe un intreg perete au fost amenajate dulapurile.

Aceeasi abordare minimala o vom regasi si in dormitor. Decorul este elegant amenajat, fara a omite nicio clipa functionalitatea. Desi spatiul este mic, amenajarea asigura confortul necesar, fara a aglomera incaperea. Patul si cele doua noptiere, precum si comoda de inaltime medie asigura un minim de confort pentru aceasta camera.

Si in baie, s-a urmarit o abordare functionala cu spatii de depozitare variate. Avem astfel incastrata masina de spalat rufe intr-un corp lung ce are incorporat si lavoarul. Partea superioara include dulapuri acoperite de oglinzi, iar benzile LED ofera un iluminat ambiental placut.

Designer: Goldfish Interior

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole