Un apartament de 3 camere care impresioneaza printr-o amenajare remarcabila

Apartament la parter cu spatiu verde la exterior, iata o descriere cu care nu te intalnesti zi de zi. Este un concept relativ nou la noi in tara si il putem intalni la blocurile noi care promoveaza astfel de abordare urbana.

Deschide Galeria

Dar pe langa acest aspect, amenajarea de la interior luminoasa, aerisita si primitoare, va fi cea care te va interesa cu siguranta. Vorbim despre un apartament de 3 camere, cu o suprafata de 90 de metri patrati (generos, nu-i asa?) si solutiile ingenioase la care au apelat proprietarii pentru amenajarea lui.

Zona de zi

Pentru a se bucura cat mai mult de privelistea frumoasa a terasei, zona de zi a locuintei este una in plan deschis, cu living si bucatarie deschise una catre cealalta, cu un spatiu pentru dining care le uneste si face o trecere armonioasa. Dar coltul preferat este biblioteca ce incadreaza fereastra, o idee usor neobisnuita, dar care in acest context se potriveste de minune. Albul folosit pentru mobila si pereti sprijina aceasta configuratie pentru ca reflecta lumina si sporeste luminozitatea in toate colturile camerei. O canapea tip coltar confortabila, un fotoliu cu lampadar ca loc pentur citit si o masuta de cafea, asa se contureaza in cateva imagini livingul.

Locul de luat masa

Sa iei masa in plina lumina naturala cu o vedere speciala spre exterior cum este aceasta din cazul nostru, cu siguranta e unul din lucrurile pe care ti l-ai dori si tu. Iata deci cum te poti inspira urmarind felul cum a fost integrat diningul in aceasta amenajare. O masa cu o tenta rustica (vezi blatul de lemn brut) si scaune de inspiratie clasica, alaturi de un corp de iluminat supradimensionat ce intregeste decorul.

Spatiul pentru bucatarie pare mic, dar proprietarii sunt multumiti cu ceea ce au obtinut. Mobila pana in tavan pentru mai multe spatii de depozitare, electrocasnice incastrate si un corp tip insula de bucatarie care include si ea sertare pentru a avea cat mai mult loc pentru lucrurile folosite la gatit.

Finisajele in tonuri neutre, curate, decoratiuni simple si elegante, texturi ce imbraca spatiul, aceasta este o amenajare realizata cu mult bun-gust, concentrata pe confortul locatarilor.

Dormitoarele

Mergand spre dormitor, vom gasi o idee asemanatoare cu cea din living: un corp de mobilier tip biblioteca amenajat de o parte si cealalta a ferestrei, patul fiind asezat chiar la fereastra. Si aici se pastreaza tonul designului functional, cu note sic si decoratiuni discrete.

Pentru camera copilului, vom gasi o amenajare foarte placuta, ca un cuib conturat tot in jurul ferestrei. Sertarele de sub pat si politele asigura spatii pentru o depozitare variata.

Spatiul este unul echilibrat si unitar prin nuantele alese pentru finisajul peretilor si al pardoselii. Parchetul in nuanta deschisa pe care il vom regasi in intreg apartamentul, mobilier cu suprafete lucioase, un dulap cu vitrina din zona de dining, draperii translucide in stil roman si bineinteles micile decoratiuni ce personalizeaza decorul, toate se imbina armonios comunicand un echilibru pe care il resimti doar privind niste simple fotografii. Cu siguranta te va inspira acest apartament!

Sursa foto: elmueble

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole