Un apartament de 35 mp – eleganta in stil scandinav

Cautarile noastre de amenajari pline de inspiratie ne-au adus azi in Suedia. Hai sa admiram impreuna acest minunat spatiu mic amenajat in 35 de metri patrati.


Deschide Galeria

Desi are o suprafata de garsoniera, spatiul a fost gandit cu toate functiunile de care ai nevoie pentru un locuit confortabil, incluzand si un dormitor. Pentru a reusi acest lucru, amenajarea pastreaza o abordare minimala, specifica stilului nordic.

Zona de zi cuprinde livingul si bucataria, dispuse paralel, iar la fereastra, un loc de luat masa ca legatura intre cele doua. Piesele de mobilier urmeaza functia, reusind astfel sa integreze strictul necesar pentru o amenajare armonioasa.

De o parte, canapeaua si masuta de cafea descriu o mica zona de conversatii, continuata cu o mica biblioteca modulara, compusa din rafturi hexagonale. Lampadarele de o parte si de cealalta a canapelei asigura un iluminat ambiental placut. Locul de luat masa face trecerea discreta spre bucatarie.

Spatiul destinat gatitului este compact, cu o dispunere liniara, unitara. Designul simplu, cu fronturi albe si electrocasnice incorporate in mobilier aminteste de prototipul bucatariilor scandinave centrate pe eficienta si functionalitate.

Dormitorul pastreaza si el aceeasi abordare simpla si curata. Suprafata redusa a permis o amenajare limitata. Patul, 2 noptiere si o nisa amenajata ca dulap pentru haine compun dormitorul acestei locuinte. Intre restul camerei si zona de dormit, a fost inserat un panou din sticla pentru a marca trecerea dinspre o zona de spre alta. Fiind transparent, lumina naturala reuseste sa patrunda pana in acest sector al apartamentului.

De neratat este baia cu o amenajare moderna ce inspira eleganta. Oglinda supradimensionata, peretele de sticla al dusului precum si iluminatul eficient reusesc sa amplifice spatiul baii. Cu siguranta, idei utile pentru oricine cauta surse de inspiratie pentru o amenajare.

Foto: bjurfors

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...