fbpx

Un apartament de 35 mp – eleganta in stil scandinav

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Cautarile noastre de amenajari pline de inspiratie ne-au adus azi in Suedia. Hai sa admiram impreuna acest minunat spatiu mic amenajat in 35 de metri patrati.

Deschide Galeria

Desi are o suprafata de garsoniera, spatiul a fost gandit cu toate functiunile de care ai nevoie pentru un locuit confortabil, incluzand si un dormitor. Pentru a reusi acest lucru, amenajarea pastreaza o abordare minimala, specifica stilului nordic.

Zona de zi cuprinde livingul si bucataria, dispuse paralel, iar la fereastra, un loc de luat masa ca legatura intre cele doua. Piesele de mobilier urmeaza functia, reusind astfel sa integreze strictul necesar pentru o amenajare armonioasa.

De o parte, canapeaua si masuta de cafea descriu o mica zona de conversatii, continuata cu o mica biblioteca modulara, compusa din rafturi hexagonale. Lampadarele de o parte si de cealalta a canapelei asigura un iluminat ambiental placut. Locul de luat masa face trecerea discreta spre bucatarie.

Spatiul destinat gatitului este compact, cu o dispunere liniara, unitara. Designul simplu, cu fronturi albe si electrocasnice incorporate in mobilier aminteste de prototipul bucatariilor scandinave centrate pe eficienta si functionalitate.

Dormitorul pastreaza si el aceeasi abordare simpla si curata. Suprafata redusa a permis o amenajare limitata. Patul, 2 noptiere si o nisa amenajata ca dulap pentru haine compun dormitorul acestei locuinte. Intre restul camerei si zona de dormit, a fost inserat un panou din sticla pentru a marca trecerea dinspre o zona de spre alta. Fiind transparent, lumina naturala reuseste sa patrunda pana in acest sector al apartamentului.

De neratat este baia cu o amenajare moderna ce inspira eleganta. Oglinda supradimensionata, peretele de sticla al dusului precum si iluminatul eficient reusesc sa amplifice spatiul baii. Cu siguranta, idei utile pentru oricine cauta surse de inspiratie pentru o amenajare.

Foto: bjurfors

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...