Un apartament de doar 39 mp – spatiu luminos cu accente de culoare

Amenajarea de astazi ne arata cum accentele de culoare pot fi cheia pentru obtinerea unui spatiu plin de viata, vesel si cu multa personalitate.


Deschide Galeria

Beneficiarii, un cuplu tanar aflat la inceput de drum, si-au dorit un spatiu functional si modern iar pentru acest lucru au apelat la o talentata echipa de designeri.

Amenajarea open space-ului se limiteaza la strictul necesar pentru a exploata spatiul dar fara a face rabat de la confort. O canapea asortata cu perne decorative, mobila de perete si un set de tablouri caracterizeaza un living simplu si elegant. Peretele accent de culoare galbena reuseste sa aduca un plus de energie, lumina si o nota personala intregului spatiu, sanctionand banalitatea in favoarea originalitatii.

Dinigul pastreaza aceeasi simplitate, regasindu-se si aici accente de galben la nivelul scaunelor. Bucataria este mica si are mobilierul dispus pe o singura latura. Cromatic s-a optat pentru o abundenta de alb in contrast cu blatul mobilei si parchetul. Electrocasnicele sunt incorporate pentru a pastra spatiul liber si ordonat. Toate aceste detalii au fost mai bine valorificate cu ajutorul unui fundal alb. Spoturile incastrate dispuse simetric pe intreg tavanul reusesc sa ofere un iluminat artificial placut, intregind decorul. 

Pentru dormitor a fost gandita o amenajare neconventionala prin introducerea unui perete despartitor, care separa zona dressing-ului de zona de noapte. Camera aduce laolalta un pat generos, 2 noptiere, un dressing cu un vast spatiu dedicat depozitarii si o comoda. In afara peretilor mai intalnim accente de turcoaz si la nivelul draperiilor.

Minimalismul ne insoteste si in baie – mobilier simplu cu accent pus pe functionalitate iar cromatic s-a optat pentru un contrast intre alb – maro. 

O amenajare indrazneata ce ne lasa imaginea unui spatiu inundat de lumina si culoare! Un apartament ce ne surprinde la tot pasul, speram sa te inspire si pe tine!

Designer: Brainstorm

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...