fbpx

Un apartament dedicat unui burlac sau cum sa impresionezi prin eleganta

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Ne-a placut acest apartament prin prisma amenajarii ei functionale si mai ales prin faptul ca a fost gandit special pentru un tanar ce va locui singur. Haideti sa-l descoperim in cele ce urmeaza.

Deschide Galeria

Caracterul masculin al spatiului este perceptibil aproape la orice nivel al amenajarii, de la tonurile de gri ale peretilor pana la accesorii si decoratiuni.

Spatiul este unul mic, compact. Nu exista dormitor, canapeaua fiind extensibila si asigurand si aceasta functiune. Cu toate acestea, celelalte zone sunt bine conturate in amenajare, iar trecerea intre spatii se face lin.

Nu ai cum sa ratezi peretele-accent negru de care se afla fixat televizorul. Pentru un plus de interes, in jurul televizorului exista o zona de perete cu textura de caramida aparenta alba ce evidentiaza prezenta lui. Canapeaua tip coltar, gri, este o alegere optima pentru o astfel de amenajare.

Este o locuinta confortabila, construita pe un stil modern cu usoare influente retro, prin acel birou al anilor 1960, oglinda generoasa cu un cadru deosebit din hol si scaunele Eames. Sunt doua piese cu stil ce ne vorbeste despre caracterul beneficiarului. Interesante sunt si cuburile folosite pe post de biblioteca si cartile aparent suspendate de deasupra biroului.

Pardoseala a fost aleasa intr-o nuanta deschisa pentru a echilibra tonul griurilor, iar roletele si draperiile albe reflecta orice sursa de lumina. Pe timpul zilei apartamentul primeste lumina din plin, iar seara, corpurile de iluminat asigura o atmosfera echilibrata, cu lumini de accent si ambientale pentru fiecare zona in parte.

Pastrand linia designului functional, si bucataria desi mica, ofera tot ce ai putea avea nevoie pentru a gati, depozita si lua masa in cele mai bune conditii. De data aceasta, spatiul bucatariei debordeaza de alb, amintindu-ne de amenajarile scandinave. Exista si un mini-dining care face discret trecerea intre bucatarie si living.

In ciuda spatiului usor tern si pe alocuri monoton, amenajarea este una eleganta, rafinata, cu un decor bine gandit pentru a fi cat mai functional si cu un spatiu fluid, deloc aglomerat. Este un apartament cu personalitate care ne place si ne intriga in acelasi timp. Nu rata fotografiile din galerie!

Sursa foto: myhouseidea

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...