Designerul T. Keller Donovan a decorat un apartament din Palm Beach pentru a-l face sa vibreze sis a fie plin de viata precum clienta sa, Kay Gilman.

Sufrageria

Bancheta si scaunele Island Ikat de Quadrille creeaza o atmosfera de "cabana tropicala" spune designerul T. Keller Donovan.

O biblioteca vintage, umpluta cu carti, care a apartinut tatalui lui Kay, da un plus de personalitate si traditie acestei incaperi aerisite si pline de lumina. Donovan a proiectat etajera pictata in alb pentru a diviza cele doua zone de sedere.

Donovan a acoperit un scaun frantuzesc in matase Azalea si spune despre ea ca arata "ca si cum ar fi trait in atelierul lui Dior in anii 1950".

Dining

In dining, o multime de reflectii, inclusiv un bufet cu oglinda fac ca spatiul sa para mult mai mare. Felinarul de epoca este o piesa de rezistenta in decor.

Bar

"Kay a adus aceasta etajera din vechiul ei apartament din New York. E clasic si in acelasi timp modern. Tavile mari lacuite o fac sa para mai tanara." explica Donovan.

Biroul de acasa

Canapeaua "nu e nici leopard, nici coral, dar te face sa te gandesti la amandoua." spune Donovan.

Kay Gilman

Proprietara apartamentului super feminin Kay Gilman sta pe canapeaua din biroul ei de acasa.

Dormitor

"Cred ca avem o fixatie cu florile" spune Donovan despre folosirea acestui scaun, a perdelelor si a draperiilor. Perdeaua din dormitor face ca acesta sa para mai mare si "aduce mai mult material in dormitor si il face mai bland, mai catifelat."

Baie

"Kay si-a dorit o baie adevarata de doamna cu lucruri frumoase la care sa te uiti" spune Donovan, asa  ca peretii sunt acoperiti de tapet si flori cu aplicatii pe cada.

Dulap

Rafturile deschise din dulap usureaza munca lui Kay de a gasi ceea ce isi doreste.

Sursa foto: housebeautiful.com

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!