Un apartament mic amenajat cu tuse feminine

Initial, soarta acestui apartament parea pecetluita intrucat proprietara era hotarata sa-l vanda. Interventia designerului s-a dovedit salvatoare atat pentru spatiu, cat si pentru beneficiara. Au convenit pentru o amenajare cu buget redus, cu un interior confortabil si placut. A rezultat un spatiu cu trasaturi feminine, inspirat de stilul provensal, dar adaptat unui apartament mic, de bloc.

Deschide Galeria

Intreaga suprafata a apartamentului este de 45 metri patrati cu o configuratie de 2 camere. Au fost eliminate partitii inutile si create spatii fluide, mai ample si mai luminoase. Accesul spre bucatarie se face acum direct, cele doua functiuni comunicand printr-un loc de luat masa amenajat cu bun-gust.

Predomina pasteluri, dar si piese cu patina, precum parchetul sau modelul de tapet din living. Camerele nu sunt spatioase, insa au permis amenajarea livingului, bucatariei si dormitorului cu toate cele necesare pentru a oferi un locuit confortabil. Cateva detalii ies in evidenta: peretele-accent cu semineul fals, corpul de iluminat sau draperiile de inspiratie englezeasca. Fiecare element ales se integreaza armonios in interiorul cu note feminine.

Spatiul din bucatarie a fost excelent optimizat cu ajutorul mobilierului achizitionat din IKEA. Atat modelul cat si culoarea completeaza armonios decorul, iar pardoseala completeaza prin detaliul stilistic al placilor ceramice. Bufetul din dreptul locului de luat masa este, din nou, o alegere inspirata in contextul amenajarii.

Pentru dormitor, decorul preia linia amenajarii printr-un excelent model de tapet. Culoarea predominanta este un bleu-ciel, iar imprimeul usor texturat al tapetului din dreptul patului atrage atentia. Spatiul este mic, dar cochet conturat cu ajutorul decoratiunilor si pieselor care ii deseneaza placut personalitatea. Modificarile din timpul renovarii au permis si integrarea unui dressing. Nici spatiul din baie nu a fost ignorat, tematica fiind si aici dezvoltata cu ajutorul unor placi ceramice ce imprima caldura spatiului.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole