Un apartament modern in 52 metri patrati

Cauti idei de amenajare pentru un apartament care sa fie simple si usor de pus in practica? Iata acest model de apartament cu o suprafata de 52 metri patrati, decorat intr-un stil actual, modern, o sursa de inspiratie pe care merita sa o treci in revista atunci cand renovezi sau reamenajezi.

Deschide Galeria

Deschiderea zonei de zi este punctul forte al amenajarii. S-a reusit acest lucru prin eliminarea peretelui dintre living si bucatarie, transformand spatiul intr-unul mai amplu si mai luminos. Ne place aceasta abordare minimala, in care finisajele ies in evidenta si aduc un plus de textura decorului.

Cromatica predominanta este neutra, cu mult alb si lemn, dar si mici accente de culoare menite sa sparga monotonia intensitatii albului. Peretele-accent conturat cu ajutorul pietrii naturale (recomandat travertin sau ardezie) atrage atentia asupra acestei zone din apartament, aferenta unui mic living. Modelul de canapea se potriveste de minune in acest decor modern, completat cu 2 nise folosite pentru depozitare variata. Semineul ales pe peretele opus televizorului iese in evidenta prin incadrarea lui intr-un cadru cromatic gri. Interesanta abordare!

Deschiderea spatiului a permis amenajarea unui loc de luat masa de sine stt decor modern, completat cu 2 nise folosite pentru depozitare variata. Semineul ales atator care face si trecerea spre bucatarie. Corpurile de iluminat negre pun in valoare acest sector, iar fasciculul de lumina este directionat pe masa. Scaunele tip Eames si masa alba completeaza acest decor minimalist.

Pentru bucatarie s-a mizat pe aceeasi linie simpla, cu mobilier in forma literei L, cu depozitare concentrata in partea de jos, in dulapurile principale; cele suspendate se afla pe o singura latura a bucatariei. Blatul din lemn imprima caldura si un confort cromatic amenajarii. Electrocasnice sunt incorporate in mobilier pentru a pastra caracterul unitar al amenajarii.

In dormitor, amenajarea pastreaza simplitatea regasita la nivelul intregului apartament. Tablia tapitata, cuvertura mov, corpurile de iluminat, dar si jocul oglinzilor (cea montata deasupra patului si cele de pe usile dulapului cu haine) sunt detalii care confera un discret aer elegant camerei. De remarcat si amenajarea din baie, un spatiu care pare mai mare gratie unor trucuri excelent explorate de catre designer.

Cu siguranta iti va placea aceasta amenajare de apartament si speram sa te inspire prin detaliile si finisajele abordate! 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole