fbpx

Un apartament modern, vibrant si plin de culoare

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Ne place tot in aceasta amenajare. Da. Facem o afirmatie pentru ca apartamentul de astazi nu mai are nevoie de nicio introducere, imaginile vorbind de la sine. Vorbim despre o amenajare simpla si in acelasi timp moderna intr-un stil eclectic care evidentiaza in totalitate bunul gust al locatarilor sai.

Deschide Galeria

Livingul ne introduce intr-un spatiu luminos, placut, o ambianta relaxanta unde predomina doua functionalitati. Prima, este zona de conversatie sau de socializare, compusa dintr-o canapea alba, doua scaune tip otoman, un scaun leagan, toate cu mici accente de roz. Alegerea masutei de cafea transparenta creeaza un efect deosebit, de aerisire a zonei. Gratiei materialului (plexiglas) masuta pare aproape invizibila, ceea ce nu incarca spatiul. Lumina naturala patrunde din abundenta prin usile care despart camera de balcon, albul camerei, al peretilor, canapelei si perdelelor amplificand spatiul intr-un mod placut.

Citeste si despre amenajarea superba a acestui apartament din Bucuresti

Ce-a de-a doua zona este cea a diningului sau a locului de luat masa armonios integrat in acest living. Este un spatiu elegant cu scaune negre si picioare cromate in ton cu materialul corpului de iluminat suspendat de deasupra mesei. Pentru a scoate in evidenta zona, vom gasi montat pe perete un tapet gri texturat care alaturi de covorasul intr-un ton de gri mai deschis compune spatiul dedicat diningului.

Bucataria este o zona inchisa cu usa, unde lemnul este predominant, cu o amenajare simpla dar complet functionala. Aceeasi lumina naturala din balcon scalda si acest spatiu.

Detaliile care personalizeaza acest apartament sunt deosebite prin alegerea si mai ales combinarea lor. De la peretele cu dungi din hol, la o lampa in stil marocan si tapetul vesel colorat din dormitor si camera cu biroul, toate ofera un aer autentic spatiului cu usoare influente orientale. 

Texturile, culorile vesele, vibrante ne induc o stare de bine, de acasa, ceea ce face din aceasta amenajare una din care ne putem inspira cu totii, intrucat structura apartamentului seamana cu majoritatea locuintelor noastre. 

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...