Un apartament primeste o excelenta reamenajare, cu multa lumina naturala

Oricand gasim amenajari care ne inspira, alegem sa le impartasim aici cu voi. Iata una din ele, din minunata Spanie, mai exact din Madrid. Renovarea a avut ca scop potentarea spatiului si sporirea luminozitatii pentru o mai buna fluenta intre zonele casei.

Deschide Galeria

Pentru a duce la indeplinire aceasta sarcina, studioul de design Rosa Alvarado a apelat la cateva trucuri, cum ar fi inlocuirea unui intreg perete cu un geam din sticla. Astfel, spatiul este literlamente invadat de lumina naturala.

Livingul formeaza un tot unitar cu diningul, iar bucataria, desi separata prin 2 usi din sticla, pare o prelungire a lui, comunicand vizual cu restul casei. Solutia adoptata are rolul de a maximiza lumina naturala la interior. Diningul conecteaza cele doua functiuni, zona de conversatie si pe cea a bucatariei.

Albul predominant reflecta lumina si amplifica spatiul ceea ce constituie un avantaj pentru acest apartament. Pardoseala din lemn contrabalanseaza culoarea, echilibrand decorul. Amenajarea este una minimala, accentul fiind pus pe functionalitate, fara a ignora insa estetica. Canapeaua maro vine ca o pata de culoare intr-un ocean de alb, iar tablourile colorate dinamizeaza spatiul.

Aceeasi simplitate, cu accent pe confort o vom gasi si in cele 2 dormitoare, discret personalizate. Si aici lumina cucereste incaperile, detalii precum noptierele avand un design ce nu agreseaza spatiul, fiind abia perceptibile la nivelul podelei. Baile cu lavoare suspendate si oglinzi lungi ajuta si ele la maximizarea unui spatiu mic cum este cel al bailor in general. Faianta tip patchwork utilizata intr-una din cabinele de dus ne arata latura moderna a acestei amenajari.

Haideti in galerie ca sa intelegem in detaliu fiecare parte a acestui apartament minunat, inundat de lumina placuta a climei mediteraneene.

Sursa foto: micasa

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole