Un birou multifunctional in bucataria ta

Orice spatiu indiferent de marimea sa, iti poate oferi diverse variante de design. La fel si bucataria ta. Visezi sa ai propriul birou acasa, dar nu ai suficient spatiu? Cum ar fi daca ti-ai crea un spatiu de birou mult dorit chiar in bucatarie? Greu de crezut? Oferim mai jos cateva idei pentru spatii grozave de birou chiar in spatiul altadata destinat doar gatitului.

Deschide Galeria

Alege mai intai locul in care ti-ai dori sa fie amplasat biroul. Un spatiu pe care nu-l folosesti ar putea fi locul ideal; un perete gol, o masa si un scaun confortabil pot face minuni.

Foloseste peretii cat de mult poti! Daca esti mereu pe fuga si ai tendinta sa uiti lucruri importante incearca sa folosesti o tabla din pluta. Va fi practic – iti vei putea agata calendare, notite sau chiar retete si va inveseli peretele acela pe care nu reuseai sa il decorezi nicicum. Si in plus nu vei mai uita sa platesti facturile la timp. Pentru cei mai indrazneti, puteti picta sau chiar monta o tabla, iara creta o veti folosi ca instrument de scris. Va veti aminti cu drag de zilele de scoala!

Schimba destinatia sertarelor sau a etajerelor. Daca spatiul iti permite, poti chiar sa-l transformi in spatiu de depozitare pentru cartile si actele tale.

Bucatariile tip insula sunt grozave pentru ca iti permit sa delimitezi spatiul folosit pentru gatit de cel pentru birou. Iti vei face mai putine griji pentru petele sau micile accidente care ti-ar putea periclita hartiile sau chiar laptopul.

Gandeste-te si la alte modalitati de a optimiza spatiul pe care il ai la dispozitie. Zona de sub birou acoperita discret de o mini draperie poate fi o metoda foarte buna de a depozita cutii, reviste sau orice iti vine in minte.

Probabil ca ideea de a avea biroul in dulap pare putin neobisnuita, insa poate fi cel mai bun mod de a castiga timp atunci cand soneria anunta cativa vizitatori neasteptati. Doar inchizi usile si nimeni nu va sti ce se ascunde in spatele lor.

Si alte obiecte din bucatarie ne pot fi de folos in aranjarea si ordonarea diverselor obiecte de pe biroul nostru: cutia din plastic folosita de obicei pentru pachetul de la pranz, suportul pentru tacamuri sau chiar borcanele pentru gemuri.

Spor la amenajat!

Sursa foto: pinterest

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole