Un decor al casei in culori proaspete. De ce nu!?

Spatiul in care locuiti are nevoie de o mica improspatare a decorului? Accentele de culoare reusesc sa inveseleasca orice spatiu, mai ales daca este vorba de un apartament plin de lumina naturala.

Deschide Galeria

Fie ca va concentrati doar asupra obiectelor din casa si incercati ca acestea sa aiba culori vibrante, fie ca vopsiti un perete iar pe ceilalti ii lasati de culoare alba, pentru a contrasta, culorile spun foarte multe despre personalitatea celui care locuieste in acea casa. Combinatia dintre culorile tonice si alb creeaza o atmosfera dinamica si fresh.

Designul interior poate avea mai multe culori, in functie de incapere sau de tema pe care o doresti implementata in locuinta ta, dar trebuie mereu sa tii cont de ce ti-ar placea sa vezi in fiecare zi si sa ai in vedere culorile care te invelesc prin simpla lor prezenta.

Citeste si Ce spun culorile despre personalitatea camerei?

De asemenea, ar trebui urmarit ca nuantele sa faca parte din aceeasi paleta cromatica pentru a nu se produce o discrepanta stridenta. Daca se fac alegerile potrivite de culoare si un banal apartament de bloc poate deveni o locuinta frumoasa care sa transmita o atmosfera pozitiva celor care locuiesc in ea.

Culorile tari pot fi o alegere foarte buna mai ales atunci cand sunt folosite intr-un spatiu de culoare alba, de mici dimensiuni. Cateva elemente in culori saturare sunt suficiente pentru a inveseli si a da personalitate unei incaperi.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole