Apartamentele mici pot fi greu de decorat si de amenajat pentru ca spatiul ingust te obliga sa te restrangi si sa inghesuiesti lucrurile astfel incat sa incapa. Insa decorul acestui apartament ne dovedeste contrariul.

Designul este unul indraznet si plin de personalitate. Culorile folosite redau un apartament plin de viata, vesel, cu accent tineresc. In zona de living peretele este vopsit in alb peste care s-au desenat trunchiuri de copaci verde lime. Pentru a crea impresia de spatiu, au fost aplicate doua oglinzi.

In hol, atat usa de la intrare cat si cea de la baie – aflata vis-a-vis pastreaza tonul culorii verde din living. Intre cele doua usi se afla dressingul cu oglinzi mari de sus pana jos.

Pe peretele despartitor dintre baie si bucatarie, a fost amplasat un televizor si imediat sub el un blat sugerand ideea de bar.

Citește si: Amenajarea unui spatiu de 25 mp - echilibrul perfect intre functional si estetic

In spatiul dedicat bucatariei, albul predomina, sporind ideea de luminozitate si aerisire. Masa destinata servirii mesei separa zona bucatariei de living. Este o trecere discreta, notele de verde regasindu-se subtil si aici. Draperiile folosite pentru ferestre contin motive florale oferind veselie intregii camere.

Partea cea mai interesanta si inedita a camerei o constituie biroul. Poate fi ascuns in mobilierul din living atunci cand nu ai nevoie de el. Solutia ingenioasa are la baza un pivot si doua rotile care permit mutarea lui.

Lipsa de spatiu a permis instalarea unei canapele care se transforma in pat pentru dormit. S-a renuntat la ideea unei masute de cafea. Cele doua etajere de deasupra canapelei permit o stocare suplimentara.

Citește si: Design original si creativ intr-un apartament mic

Baia este o pata de culoare si degaja veselie din momentul in care ai patruns in ea. Usa, cabina de dus si etajerele sunt in spiritul culorii care predomina in intreaga casa insa cu nuanta de galben spre verde. Masina de spalat este incorporata in spatiul de sub chiuveta.

Sursa foto: trendir.com

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!