Un dormitor amenajat pe gustul unui adolescent

Gri, portocaliu si alb reprezinta trio-ul de culori ales de catre acest adolescent care si-a transformat camera intr-un refugiu privat decorat chiar dupa preferintele personale.

Deschide Galeria

Un pat la inaltime

Doua paturi suprapuse sau unul pozitionat deasupra unui spatiu destinat relaxarii ori studiului reprezinta piesa principala a unei camere tineresti. In acest fel, e foarte usor de amenajat un pat in plus sau o zona de primire a prietenilor.

Masa metalica pentru studiu

In aceasta camera, spatiul gol dintre dulap si fereastra a primit o noua folosinta. Aici a fost amenajat un colt pentru studiu, in care au fost utilizate doar obiecte de mobilier de baza: o masa si un scaun. Pe perete au fost agatate un raft vopsit intr-o culoare fresh si o harta.

Prin usa transparenta se poate vedea un spatiu exterior aranjat pentru joaca celor mici.

Lucrurile personale la vedere

Albul si nuantele pastelate care ne amintesc de copilarie fac loc culorilor mai intense specifice etapei adolescentei. Proprietarul acestei camere a ales gri-ul pentru pereti, impreuna cu accente de portocaliu, pentru a oferi profunditate si dinamism ambientului.

Rafturile inguste iau locul masutelor

La nivelul patului au fost amplasate, pe post de masute, cateva rafturi inguste care gazduiesc mai multe planse decorative. Din tavan atarna o constructie abstracta cu carti postale in care este reprezentat prsonajul Tintin. Un lampadar vegheaza orele de lectura din pat, dar si de pe micul fotoliu.

Ghirlanda decorativa in tonuri de gri si portocaliu in degrade

Camera adolescentina abunda in contraste precum acelea create de ghirlanda vopsita manual, formata din triunghiuri portocalii si gri. Mai multe pattern-uri de pe lenjeriile de pat au fost amestecate si rezultatul este excelent. Cine spune ca florile si dungile nu se pot combina cu succes?

Un hol cu tapet creativ

Credeti ca stilul se mosteneste? Se pare ca da. Parintii au ales pentru peretii holului un tapet grafic cu arbori infrunziti. Noi credem ca arata foarte bine!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole