Un garaj mic convertit intr-un apartament cochet de 23mp

Trebuie sa incepem prin a spune ca orice transformare in casa a unui spatiu destinat altor scopuri si nu celui de a fi locuit, indiferent cat de mica sau de mare este noua locuinta, este o realizare care trebuie apreciata, mai ales daca designul implementat este unul reusit.


Deschide Galeria

Acesta este si cazul lui Michelle de la Vega, care si-a asumat singura rolul de a transforma un garaj vechi si micut intr-o locuinta in toata regula si totul cu o supratafa de doar 23 metri patrati!

Din dorinta sa de a avea propria casa, i-a venit ideea de a reduce costurile, si mergand pe motto-ul “less is more”, a reusit sa tranforme acest satiu micut intr-o casa de invidiat, cu un design interior pe masura.

Realizarea sa este in sine o opera de arta, iar daca luam in considerare si excelenta organizare a unui spatiu atat de mic, trebuie sa recunoastem ca Michelle merita toate felicitarile noastre pentru aceasta transformare inedita.

Desi nu este mult spatiu la dispozitie, acesta este amenajat intr-o maniera primitoare, creativa si personalizata. Nici nu se putea altfel, avand in vedere ca proiectul a fost gandit si realizat de catre Michelle, fara prea mult ajutor extern.

Chiar daca aceasta casa nu are un dormitor standard, dupa cum se catalogheaza o astfel de camera in mod normal, garajul transformat in casa are un spatiu foarte cochet de dormit, intr-o mica parte a acoperisului.

In intregirea designului interior, trebuie adaugat faptul ca toate piesele de mobilier din casuta lui Michelle de la Vega a fost gasit, nu cumparat, dupa care a fost finisat si complet reconditionat, iar multe dintre piesele de mobilier au fost folosite si cu alt scop decat cel in care au fost gandite in mod initial.

Sursa foto: michelledelavega.com

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...